Επανάσταση στο twitter... υπέρ του Τζέιμς Καφετζή: «Έτσι δεν ένιωσα ούτε όταν χώρισα» (pics)

Gazzetta team
Επανάσταση στο twitter... υπέρ του Τζέιμς Καφετζή: «Έτσι δεν ένιωσα ούτε όταν χώρισα» (pics)
«Νικητή» έχει αναδείξει το twitter του φετινού Survivor τον Τζέιμς Καφετζή που αναμένεται να ανακοινώσει την οικειοθελή αποχώρησή του.

Ο μεγαλο-τηλεοπτικός παραγωγός Ατσούν βλέποντας ότι το Survivor κάνει θραύση αποφάσισε να το παρατείνει κατά ένα μήνα, μόνο που οι διαγωνιζόμενοι δεν αντέχουν άλλο, ιδίως όταν έχουν πληροφορηθεί πως δεν αμείβονται το ίδιο και έχουν μεγάλες διαφορές με τα λεφτά που έχουν συμφωνήσει οι «διάσημοι».

Οι αντιδράσεις, όπως διέρρευσε είναι πολλές και η πρώτη επίσημη όπως φαίνεται που θα έρθει είναι αυτή από τον Τζέιμς Καφετζή, που αν κρίνουμε σωστά από αυτά που έγραψε ο αδερφός του και η αδερφή του, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Στο τρέιλερ του σημερινού (11/5)επεισοδίου μάλιστα φαίνεται να λέει, πως «το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και θα βάλω και γω ακόμα μία» με αποτέλεσμα όλοι να αναμένουν την ανακοίνωση αποχώρησής του.

Το κλίμα πάντως στο πρόσωπο του Τζέιμς Καφετζή έχει αλλάξει άρδην, με τον κόσμο να τον στηρίζει πάρα πολύ και το twitter να… επαναστατεί υπερ του. Οι περισσότεροι χρήστες είναι υπέρ της απόφασης να αποχωρήσει και κάποιοι μάλιστα δεν δίστασαν να γράψουν πως το Survivor έχει ανάγκη τον Τζέιμς και όχι ο Τζέιμς το αντίθετο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ