Σκάει «βόμβα» στο Survivor: Φήμες για αποχώρηση του James λόγω διαφωνίας με την παραγωγή (pics)

Gazzetta team
Σκάει «βόμβα» στο Survivor: Φήμες για αποχώρηση του James λόγω διαφωνίας με την παραγωγή (pics)
«Βόμβα» μεγατόνων στο Survivor καθώς υπάρχουν έντονες φήμες για οικειοθελή αποχώρηση του James Καφετζή από το ριάλιτι επιβίωσης.

Τα πάνω κάτω έρχονται στο Survivor εφόσον επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν τον James Kαφετζή να αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι και να εγκαταλείπει τον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος; Η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί να παρατείνει μέχρι και τον Ιούλιο το παιχνίδι και ενώ ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να τελειώσει στα τέλη περίπου του Ιουνίου.

Αυτό δεν άρεσε σε πολλούς παίκτες και ένας από αυτούς φέρεται να είναι και ο James. Οι φήμες τον θέλουν να διαφωνεί έντονα με την απόφαση αυτή της παραγωγής, παρά το γεγονός ότι πρότεινε αύξηση στους μισθούς των παικτών για να τους πείσει να παραταθεί το φετινό Survivor.

Μάλιστα, τα αδέλφια του James είναι εκείνα που έκαναν γνωστή την απόφαση του 24χρονου, οποίος είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί να αναδειχθεί φετινός νικητής.

«Μετά την ανακοίνωση της παράτασης του παιχνιδιού για έναν ακόμα μήνα, ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος που είμαι αδερφός σου. Τα λέμε σύντομα», έγραψε ο Mike, με την Έφη να σημειώνει από την πλευρά της: «Μόνο υπερηφάνεια! Αξιοπρέπεια vs Παράταση παιχνιδιού 1-0. Είσαι ο νικητής της καρδιάς μας».

Δείτε τις αναρτήσεις τους

Το αινιγματικό trailer με την ανατροπή που προανήγγειλε ο James

Οι φήμες περί αποχώρησης του James ενισχύονται ακόμα περισσότερο από το αποψινό τρέιλερ, στο οποίο ο 24χρονος παίκτης της μπλε ομάδας προαναγγέλει μια μεγάλη ανατροπή. «James αυτή η δήλωσή σου είναι βαρυσήμαντη και όπως καταλαβαίνεις θα επηρεάσει τις εξελίξεις και στην μπλε ομάδα, αλλά και στην κόκκινη», λέει ο Γιώργος Λιανός στον James που του απαντά: «Γιώργο όπως έχεις αναφέρει κι εσύ το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και θέλω να προσθέσω και εγώ ακόμα μία στο παιχνίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ