Survivor: «Κάναμε δύο μέρες γύρισμα με τον Derullo», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός (vid)

Gazzetta team
Survivor: «Κάναμε δύο μέρες γύρισμα με τον Derullo», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός (vid)
Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε τι θα δούμε στο Survivor, στο περίφημο πάρτι της ένωσης όπου θα τραγουδήσει ο Derullo, αλλά και πως θα συνεχιστεί το παιχνίδι για τις δύο ομάδες.

Το επεισόδιο στο Survivor με το πάρτι της ένωσης πλησιάζει και την παράσταση αναμένεται να κλέψει ο Derullo που όπως έχει γίνει γνωστό θα τραγουδήσει, με τον Ατζούν να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε στην ριαδιοφωνική εκπομπή του Sfera 102,2 αρκετά από αυτά που θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής.

«Κάναμε δύο μέρες γύρισμα με τον Derullo. Στήθηκε μια τρομερή σκηνή για το πάρτυ της ένωσης. Το γύρισμα ξεκίνησε 5 το απόγευμα και τελείωσε μετά τις 2 το βράδυ. Ο Derullo τραγούδησε συνολικά μιάμιση ώρα», είπε για την γκεστ εμφάνιση του Αμερικάνου σταρ στο Survivor.

Σε ότι αφορά την διάθεση των παικτών στο πάρτι και το κλίμα που θα επικρατήσει ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης είπε: «Έπεσε το τρολάρισμα του αιώνα στο πάρτι, χρησιμοποιούσαν ατάκες από τον έναν στον άλλον. Τα παιδιά δεν τραγούδησαν μόνο, έκαναν και μπαλέτα. Φάγαμε έναν σκασμό… Η μπριζόλα πήγε σύννεφο».

Τέλος για το πως θα συνεχιστεί το παιχνίδι μετά το πάρτι της ένωσης πρόσθεσε: «Θα συνεχίσουν να παίζουν ως δύο ομάδες, αλλά θα μένουν στην ίδια παραλία, της κόκκινης ομάδας. Όταν φτάσουν στην δεκάδα θα αγωνίζονται ο καθένας μόνος του. Τώρα συνυπάρχουν και έχουν αρχίζει ήδη να σκέφτονται για προδοσίες και στρατηγικές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ