Survivor: Ο Jason Derulo στην ένωση των ομάδων, το ανακοίνωσε ο Λιανός στους παίκτες (vid)

Gazzetta team
Survivor: Ο Jason Derulo στην ένωση των ομάδων, το ανακοίνωσε ο Λιανός στους παίκτες (vid)
Την ένωση των δύο ομάδων του Survivor αναμένεται να δούμε την ερχόμενη εβδομάδα, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στους παίκτες πως θα είναι κοντά τους ο Jason Derulo.

Πολλά ήταν τα ονόματα των καλλιτεχνών που ακούστηκαν για το πάρτι της ένωσης των ομάδων στο Survivor, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για την Dua Lipa, τον νυν σύντροφο της Μαριαλένας, Γιώργο Λιβάνη ή τον Σάκη Ρουβά.

Μάλιστα, άλλες φήμες ήθελαν τον Ατζούν Ιλιτζάλι να επιθυμεί την παρουσία του Νίκου Μουτσινά στον Άγιο Δομίνικο για το συγκεκριμένο πάρτι.

Ωστόσο ο Γιώργος Λιανός, στο επεισόδιο της Τετάρτης (24/3), ανακοίνωσε τελικά ποιος καλλιτέχνης θα διασκεδάσει του παίκτες και πρόκειται για τον Jason Derulo.

Όπως είπε, στο πάρτι της ένωσης θα γίνει μια συναυλία υπερθέαμα, θα έχει φαγητό και ποτό και η παραγωγή αποφάσισε να φέρει και για το ελληνικό Survivor αλλά και για τους Τούρκους και τους Ρουμάνους παίκτες, ένα μεγάλο όνομα διεθνούς φήμης.

Οι παίκτες ενθουσιάστηκαν μετά από αυτή την ανακοίνωση και ξεκίνησαν να κάνουν το γνωστό χορευτικό του Tik Tok με την μουσική από το τραγούδι του.

Το είχε ανακοινώσει ο Acun

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες μέρες ο παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης είχε κάνει μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία ανακοίνωσε πως θα βρίσκεται στην ένωση των ομάδων ο Derulo, ωστόσο δεν διευκρίνιζε αν θα είναι για το ελληνικό Survivor.

Τελικά η απορία λύθηκε μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ