Μυθικά λεφτά θα πάρει ο Jason Derulo για να τραγουδήσει στο Survivor

Gazzetta team
Μυθικά λεφτά θα πάρει ο Jason Derulo για να τραγουδήσει στο Survivor
Ο Jason Derulo ανακοινώθηκε από τον Γιώργο Λιανό ότι θα είναι ο τραγουδιστής που θα ψυχαγωγήσει τους Survivor's στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων.

Εκτός από την ένταση που επικράτησε στο χθεσινό Survivor, η είδηση που έβγαλε το επεισόδιο είχε να κάνει με την ένωση που θα γίνει και το ποιος θα τραγουδήσει.

Το τελευταίο διάστημα είχαν ακουστεί διάφορα ονόματα, όμως ο Γιώργος Λιανός γνωστοποίησε πως ο εκλεκτός θα είναι ο Jason Derulo.

Σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 παρουσιάστηκε ένα ρεπορτάζ, το οποίο αποκάλυπτε την αμοιβή του πασίγνωστου τραγουδιστή.

Ο Αλέξης Μίχας είπε ότι θα πάρει για την παρουσία αυτή 350.000 δολάρια: «Ο Aτζούν, ο Τούρκος παραγωγός, είχε προαναγγείλει ότι θα εμφανιστεί ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής Jason Derulo. Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, θα πάρει 350 χιλιάδες δολάρια για να τραγουδήσει και στο πάρτι της τουρκικής ένωσης και στο ελληνικό».

Στο άκουσμα αυτό, ο Γιώργος Λιάγκας, έκανε σχόλιο λέγοντας: «Άρα, λοιπόν, 350 χιλιάρικα. Δεν είναι πολλά λεφτά για τον Derulo. Κοψοχρονιά τον έκλεισε! Όταν υπάρχουν Έλληνες τραγουδιστές που χρεώνουν τη συναυλία 70 και 80 χιλιάρικα, ο Derulo παίρνοντας 350 είναι λίγα»...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ