Νέα Σμύρνη: Πώς η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του «Ινδιάνου» (vid)

Gazzetta team
Νέα Σμύρνη: Πώς η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του «Ινδιάνου» (vid)
Ένας 30χρονος συνελήφθη από τις Αρχές και φέρεται να είναι εκείνος που έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης.

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο «Ινδιάνος», ο άνδρας που κατηγορείται ότι έριξε από το μηχανάκι τον αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη.

Ο «Ινδιάνος» είναι νεαρός σε ηλικία, κάτοικος δυτικών προαστίων και σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Star, φέρεται να είναι οργανωμένος οπαδός μεγάλης ομάδας.

Κατηγορείται ότι έκανε το σπριντ, έριξε στον δρόμο τον αστυνομικό με αποτέλεσμα να δεχθεί τον άγριο ξυλοδαρμό των 2,5 λεπτών στη Νέα Σμύρνη.

Πώς έφτασαν στα ίχνη του «Ινδιάνου»

Οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει έναν 22χρονο νεαρό, ο οποίος συμμετείχε στα επεισόδια κατά του αστυνομικού. Ήταν στον όχλο και πετούσε πέτρες κατά του αστυνομικού.

Οι αστυνομικοί, μετά τη σύλληψη του 22χρονου, είχαν επικεντρώσει την έρευνά τους στο να φτάσουν στο πρόσωπο που ξεκίνησε την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού.

Παράλληλα, σημαντική ήταν και η κατάθεση ατόμου που φαίνεται να γνώριζε και την ταυτότητά του αλλά και τον τρόπο που ενεργεί σε τέτοια γεγονότα.

Οι έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στα ίχνη και τη σύλληψη του «Ινδιάνου», ο οποίος έχει ήδη οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ και αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ