Ψάχνουν αλλά δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν την επίθεση στους αστυνομικούς στη Ν. Σμύρνη (vid)

Gazzetta team
Ψάχνουν αλλά δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν την επίθεση στους αστυνομικούς στη Ν. Σμύρνη (vid)
Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ που διενεργούν την έρευνα για το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν τον ισχυρισμό της επίθεσης.

Τόσο η επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και οι ισχυρισμός των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ που ξυλοκόπησαν βάναυσα το νεαρό στη Νέα Σμύρνη, ανέφερε πως νωρίτερα η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ που διενεργούσε ελέγχους στην πλατεία, δέχθηκε επίθεση από 30 άτομα.

Αυτό είναι το κομμάτι στο οποίο έχει επικεντρωθεί η έρευνα σχετικά με το τι έγινε την Κυριακή το μεσημέρι εκεί, καθώς για το τι ακολούθησε δεν υπάρχουν αμφιβολίες μετά και τα video που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ωστόσο, όπως ειπώθηκε και στο κεντρικό δελτίο του Open, η επίθεση που λένε πως δέχθηκαν οι αστυνομικοί προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Κανένα στοιχείο

Ούτε video, ούτε κάποια μαρτυρία υπάρχει που να αναφέρει πως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ κινδύνεψαν από 30 άτομα που επιχείρησαν να τους πάρουν τα μπλοκάκια με τα πρόστιμα και να τους αφαιρέσουν τα όπλα.

Κανείς δεν επιβεβαιώνει αυτή την εκδοχή, παρά το γεγονός ότι το περιστατικό αυτό που επικαλούνται στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ έγινε σε ένα πολυσύχναστο μέρος, μέρα μεσημέρι με αρκετό κόσμο τριγύρω.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως θα γίνει απομαγνητοφώνηση των διαλόγων που είχαν με το κέντρο της Άμεσης Δράσης, προκειμένου να διαπιστωθεί τι εντολή είχαν πάρει, αν είχαν ενημερώσει για την επίθεση που λένε πως δέχθηκαν, αν κάλεσαν ενισχύσεις και τι έλεγαν κατά την διάρκεια του επεισοδίου με ξυλοδαρμό του νεαρού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ