Ξέσπασμα Τριαντάφυλλου στο Survivor: «Κάθεσαι και ρουφιανεύεις, γιατί το έκανες αυτό;» (vid)

Gazzetta team
Ξέσπασμα Τριαντάφυλλου στο Survivor: «Κάθεσαι και ρουφιανεύεις, γιατί το έκανες αυτό;» (vid)
H έλευση νέων παικτών στην ομάδα των «μπλε» στο Survivor, έχει ανατρέψει πλήρως τις ισορροπίες μεταξύ των ομάδων που υπήρχαν σε αυτήν, με αποτέλεσμα να γίνεται ο... κακός χαμός.

Και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor υπήρξαν εντάσεις στην ομάδα των μπλε που έχασαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας, με αποτέλεσμα να τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο Πάνος Καλλίδης ήταν εκνευρισμένος με τον Τζέιμς Καφετζή και έχει απομακρυνθεί από αυτούς, προσκολλημένος πλέον στην ομάδα του Σάκη, λόγω και των σχολίων που υποτίθεται πως κάνουν γι αυτόν. Στην ουσία είναι ενοχλημένος γιατί την περασμένη βδομάδα τον είχαν υποδείξει υποψήφιο προς αποχώρηση, αν και ο ίδιος είχε προκαταβολικά συναινέσει.

Στην λεκτική κόντρα έλαβε μέρος, ως συνήθως, κι ο Τριαντάφυλλος από την άλλη ομάδα, που πάντα έχει κάτι να σχολιάσει.

Ο Πάνος Καλλίδης που έχει τα χαμηλότερα ποσοστά και συνήθως ηττάται, έχασε το τελευταίο καθοριστικό παιχνίδι που έδωσε τη νίκη στους "κόκκινους" και τελειώνοντας το παιχνίδι έβρισε γενικά και απρόσωπα από την ένταση της ήττας. Ο James ενοχλήθηκε το έκανε θέμα, γιατί ο Πάνος είχε βρίσει υποτίθεται οικογένειες κατά το αγώνισμα, ο Νίκος Μπάρτζης άρχισε να επεμβαίνει στην συζήτηση προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Πάνου που είπε στον Νίκο: «Βάλλομαι συνέχεια από τον James και θέλει να με θίξει. Δεν ζήτησα τον σεβασμό σας. Μη μιλάς εσύ αγόρι μου. Εσύ γιατί μιλάς συνέχεια όταν μιλώ με τον James; Δικηγόρος του είσαι; Μην προσπαθείς James όμως να χρησιμοποιείς έτσι λάθη μου.»

Εκεί μπλέχτηκε κι ο Τριαντάφυλλος όπως πάντα έστω και αν δεν του πέφτει λόγος και κάρφωσε τον James (που είναι πρώτος σε ποσοστό νικών σε όλο το παιχνίδι) και τον Νίκο Μπάρτζη, ότι ρουφιανεύουν, ενώ στην αρχή έλεγαν ότι ο Πάνος Καλλίδης είναι δημοφιλής τραγουδιστής και να τον στηρίξουν. «Εσύ πας και ρουφιανεύεις έναν φίλο σου, να φανεί στον κόσμο και σε όλη την Ελλάδα αυτό το πράγμα; Γι' αυτό σου έχω πει, πίτσα ρουφιανόζα ρε φίλε...», ανέφερε ο «Ντάφυ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ