Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη 30χρονος ο οποίος φέρεται να είναι εκείνος που «γκρέμισε» τον αστυνομικό (vid)

Gazzetta team
Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη 30χρονος ο οποίος φέρεται να είναι εκείνος που «γκρέμισε» τον αστυνομικό (vid)
Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται νεαρός που κατηγορείται ότι έριξε τον αστυνομικό από την μοτοσικλέτα στη Νέα Σμύρνη την Τρίτη και σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για 30χρονο Ελληνοιρακινό.

Νωρίτερα, στην εκπομπή "Live News" του Mega, μεταδόθηκε πως συνελήφθη ένας νεαρός με το ψευδώνυμο «Ινδιάνος» ως ο φερόμενος δράστης που γκρέμισε τον αστυνομικό από την μηχανή στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης.

Ωστόσο υπάρχουν νέα δεδομένα που αναφέρουν πως ένας 30χρονος Ελληνοιρακινός είναι εκείνος που φέρεται να «γκρέμισε» τον αστυνομικό και μάλιστα έχει συλληφθεί. Φέρεται να ανήκει σε σύνδεσμο μεγάλης ομάδας και μάλλον είναι αυτός που έχει το ψευδώνυμο «Ινδιάνος» και όχι ο 22χρονος που συνελήφθη νωρίτερα. Έτσι, από τη σύλληψη του 22χρονου, οι αστυνομικοί ήταν πεπεισμένοι ότι θα φτάσουν στα ίχνη του «Ινδιάνου».

Όπως μεταδόθηκε από την ΕΡΤ, ο άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Μαγούλα και πρόκειται για 30χρονο, ο οποίος φέρεται να είναι εκείνος που έτρεξε, τράβηξε και έριξε στο έδαφος τον αστυνομικό, που δέχθηκε επίθεση από δεκάδες άτομα.

Ωστόσο, νωρίτερα, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του MEGA, έκανε γνωστή τη σύλληψη του «Ινδιάνου» και τόνισε ότι ο νεαρός που έριξε τον αστυνομικό από την μηχανή, το βράδυ της Τρίτης (9/3) με αποτέλεσμα να δεχθεί στη συνέχεια δολοφονική επίθεση διαρκείας 2,5 λεπτών, όχι μόνο έχει αναγνωριστεί από τις Αρχές, αλλά έχει ήδη συλληφθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ