Νέας Σμύρνη: Το χαμένο πορτοφόλι πρόδωσε έναν από τους φερόμενους δράστες (vid)

Gazzetta team
Νέας Σμύρνη: Το χαμένο πορτοφόλι πρόδωσε έναν από τους φερόμενους δράστες (vid)
Πως συνελήφθη ένας 22χρονος φερόμενος δράστης από τις Αρχές, για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Ο κύκλος των συλλήψεων για τα επεισόδια στην Νέα Σμύρνη, ξεκίνησε με τον 22χρονο χθες (9/3) αργά το βράδυ, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Πώς συνελήφθη-Το πορτοφόλι που βρέθηκε

Στο σημείο που έπεσε τραυματισμένος ο 27χρονος αστυνομικός, οι συνάδελφοί του βρήκαν και ένα πορτοφόλι, το οποίο είχε μέσα μια ταυτότητα και τα μετέφεραν όλα στο αστυνομικό τμήμα.

Ο 22χρονος όταν πήγε στο σπίτι του διαπίστωσε ότι έλειπε το πορτοφόλι του. Τότε σκέφτηκε πώς θα μπορούσε να «θολώσει τα νερά» και αν βρεθεί το πορτοφόλι σε κάποιο σημείο συγκρούσεων στην Νέα Σμύρνη να μπορεί να απεμπλακεί από το να πουν οι αστυνομικοί ότι ήταν στο σημείο εκείνο.

Τότε πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του για να δηλώσει ότι του έκλεψε κάποιος το πορτοφόλι όταν είχε πάει στην συγκέντρωση της Νέας Σμύρνης. Οι αστυνομικοί κατάλαβαν πως μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει και μετά από αρκετή ώρα τους ομολόγησε και ο ίδιος πως το είχε μαζί του το πορτοφόλι και του έπεσε στο σημείο των συγκρούσεων, αναφέρει το ρεπορτάζ του Open.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ