Ο Μπιλ Κλίντον φαίνεται με κλειστά μάτια, σαν να κοιμάται στην ομιλία του Τζο Μπάιντεν (vid)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο έχει γίνει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, που φαίνεται σαν να κοιμάται ενώ μιλάει ο Τζο Μπάιντεν.
Viral έχει γίνει εδώ και λίγες ώρες ένα βίντεο, στο οποίο ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, φαίνεται να έχει κοιμηθεί κατά την διάρκεια της ομιλίας του Μπάιντεν, ο οποίος ορκίστηκε σήμερα (20/1).
Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο ο πρώην πλανητάρχης φαίνεται να έχει κλειστά τα μάτια του σαν να έχει κοιμηθεί.
Η Κλίντον,74 ετών, κάθισε δίπλα στη σύζυγο Χίλαρι και πίσω από τον πρώην αντιπρόεδρο Μάικ Πενς και όλοι άκουγαν με προσοχή ενώ μιλούσε ο Πρόεδρος Μπάιντεν.

Μάλιστα το στιγμιότυπο κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τις αναρτήσεις στο Twitter να έχουν πάρει φωτιά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Survivor: Πρωινό ξύπνημα με ποντιακά τραγούδια από τον Πάνο Καλίδη (vid)
- Ο Ρουβάς πιάστηκε αδιάβαστος στην γεωγραφία: Ανακάλυψε λίμνη στις Αλυκές (pics & vid)
- Ανατροπή στην χαλάρωση του lockdown από Μητσοτάκη: «Πρώτα τα σχολεία, μετά όλα τα άλλα»
- Πανταζής για την σύλληψη Σφακιανάκη: «Η νύχτα, όπως και η μέρα, έχει ναρκωτικά» (vid)
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Φλόριντα: Εκτελέστηκε ο κρατούμενος που δολοφόνησε συγκρατούμενό του για να οδηγηθεί στο απόσπασμα
- Bρετανός είχε 5 δουλειές ταυτόχρονα και φέρεται να έβγαλε 400.000 ευρώ: Έβαψε το πρόσωπό του αλά Ελένη Βλαχάκη για να φανεί άρρωστος
- Εξάχρονη πίσω από τα decks: Η μικρότερη DJ στον κόσμο που παίζει σε κλαμπ στην Ιαπωνία (vid)