Ο Ρουβάς πιάστηκε αδιάβαστος στην γεωγραφία: Ανακάλυψε λίμνη στις Αλυκές (pics & vid)

Gazzetta team
Ο Ρουβάς πιάστηκε αδιάβαστος στην γεωγραφία: Ανακάλυψε λίμνη στις Αλυκές (pics & vid)
Ο Σάκης Ρουβάς ανακάλυψε... λίμνη στις Αλυκές, με τον συντονιστή Φορέα Διαχείρισης να αναφέρει οτι δεν είχε άδεια για τα γυρίσματα.

Στο Μεσολόγγι για τα γυρίσματα του νέου του video clip με τίτλο «Υπεράνθρωπος» που θα κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου, είναι ο Σάκης Ρούβας, μόνο που πιάστηκε λίγο αδιάβαστος στην γεωγραφία.

Και αυτό, καθώς στην ανάρτηση που ανέβασε στο Facebook από τις Αλυκές, ανέφερε πως βρίσκεται σε λίμνη. Κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Μάλιστα την διόρθωση, ανέλαβε να του την κάνει ο συντονιστής του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας και Ακαρνανικών Ορέων, Γιάννης Σελιμάς, με την παρακάτω ανάρτηση...

«Λιμνοθάλασσα είναι κι οχι λίμνη. Ελπίζω να φερθείτε καλά στη φύση καθώς δεν λάβατε άδεια απο τον φορέα διαχείρισης σχετικά με τα γυρίσματα στις αλυκές που είναι περιοχή φύσης του εθνικού πάρκου. Διαφημίστε χωρίς να υποβαθμίζεται την προστατευόμενη περιοχή».

Λιμνοθαλασσα ειναι κι οχι λιμνη Σακια. Ελπιζω να φερθειτε καλα στη φυση καθως δεν λαβατε αδεια απο τον φορεα διαχειρισης...

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Σελιμάς στις Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Διευκρίνηση για την άδεια

Αναφορικά πάντως για αυτό που ανέφερε σχετικά με την άδεια που έπρεπε να πάρει ο Σάκης Ρούβας, στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του, ο Γιάννης Σελιμάς επεσήμανε την ιδιαίτερη κατάσταση που υπάρχει στην περιοχή.

Και αυτό γιατί οι Αλυκές είναι ιδιωτικός χώρος, όπως είπε, παρά το γεγονός οτι ανήκει σε τμήμα του εθνικού πάρκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ