Πανταζής για την σύλληψη Σφακιανάκη: «Η νύχτα, όπως και η μέρα, έχει ναρκωτικά» (vid)

Gazzetta team
Πανταζής για την σύλληψη Σφακιανάκη: «Η νύχτα, όπως και η μέρα, έχει ναρκωτικά» (vid)
Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για την σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη πριν μερικές εβδομάδες.

Την άποψή του για τον Νότη Σφακιανάκη, μετά το περιστατικό με την σύλληψή του, τον περασμένο Δεκέμβριο, με ποσότητα ναρκωτικών και όπλο, έδωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μίλησε στην εκπομπή του Τάκη Χατζή στον Alpha «Direct» με σεβασμό για τον συνάδελφό του, αποφεύγοντας τις μεγάλες κουβέντες, ενώ αποκάλυψε οτι τον είχε βοηθήσει στα πρώτα του βήματα στον χώρο.

«Ο κάθε άνθρωπος μεγαλώνει στην οικογένειά του, διαφορετικά. Από αυτά που παίρνει, από αυτά που μαθαίνει, δεν ξέρεις τι έχει δει και τι παιδικά τραύματα έχει. Είναι ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης με δυνατά τραγούδια. 'Eτυχε να ξεκινήσει κοντά μου, δεν ξέρω αν το ξέρεις, στο Διογένης Παλλάς.

Εκεί ξεκίνησε πρώτη φορά, έλεγε ένα τραγούδι, το «Πρώτη φορά γιορτάζω» τον βοήθησα, τον αγαπώ... Αυτός ο τραγουδιστής που έχει κάνει τεράστια καριέρα είναι ένας μοναχικός καβαλάρης. Έτσι θα τον κρίνω. Έχει τα δικά του πιστεύω και την δική του δικαιοσύνη στο μυαλό του. Αυτά που λέει και κάνει.

Εγώ τον δέχομαι σαν καλλιτέχνη. Σαν άνθρωπο, αν δεν μου αρέσει δε θα κάνω παρέα. Αν μου αρέσουν μπορεί να κάνουμε και παρέα. Να κάνω και διάλογο. Σαν καλλιτέχνης είναι από τους καλύτερους. Έχει πολύ καλό ρεπερτόριο».

Είπε αρχικά, ενώ σε εκείνο το σημείο ο Τάκης Χατζής τον ρώτησε αν η νύχτα ναρκωτικά, με τον «ΛεΠα» να απαντά: «Η μέρα δεν έχει; Παντού υπάρχουν. Και στον δικό μας χώρο υπάρχουν», ενώ είπε πως για παλιούς τραγουδιστές έδινε λεφτά για να ζήσουν ή να τους κηδέψουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ