Ρεάλ: Δεν περιμένει άλλο την Παρί για Μπαπέ

Κώστας Τόπας
Ρεάλ: Δεν περιμένει άλλο την Παρί για Μπαπέ

bet365

Η Ρεάλ δεν θα περιμένει μέχρι την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (31/08) για την απάντηση της Παρί Σεν Ζερμέν, για την παραχώρηση του Κιλιάν Μπαπέ.

Το μέλλον του Γάλλου επιθετικού στην Παρί παραμένει αβέβαιο. Ωστόσο, από την πλευρά του ο Μπαπέ συνεχίζει να προσφέρει με τους Παριζιάνους και μάλιστα να ηγείται της ομάδας του. Στο πρόσφατο παιχνίδι των Παριζιάνων, ο 22χρονος επιθετικός συνέβαλε τα μέγιστα, πετυχαίνοντας δύο τέρματα προκειμένου η Παρί να φτάσει στη νίκη με 2-0 επί της Ρεμς.

Τα τελευταία 24ωρα το όνομα του Κιλιάν Μπαπέ βρίσκεται στο προσκήνιο. Η ασφυκτική πίεση της Ρεάλ αλλά και η επιθυμία του ίδιου να αγωνιστεί για λογαριασμό της, οδήγησαν τον νεαρός αστέρα να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει άμεσα από τους Παριζιάνους.

Η πρώτη της προσφορά των Μαδριλένων ήταν στα 150 εκατομμύρια ευρώ, η οποία απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη από την γαλλική ομάδα. Επειτα η πρόταση έφτασε τα 160 εκατομμύρια ευρώ, με την Παρί πάλι να επαναλαμβάνει στην Ρεάλ, ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται για λιγότερα από 220 εκατομμύρια ευρώ. Τελικά, η Ρεάλ ανέβασε την πρότασή της στα 180 εκατομμύρια ευρώ, η οποία είναι και οριστική προσφορά για να πείσει τους Παριζιάνους να πουν το πολυπόθητο «ναι».

Ο Μπαπέ πάντως δεν μπορεί να περιμένει άλλο, ξεκαθαρίζοντας στην διοίκηση των Παριζιάνων, πως επιθυμία του είναι να αποχωρήσει εδώ και τώρα. Η Ρεάλ βλέποντας πως και ο Γάλλος άσος είναι με το μέρος της πιέζει από κάθε πλευρά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ωστόσο, όπως αναφέρει η γνωστή εκπομπή «El Chiringuito», οι «μερένγκες» δεν θα περιμένουν για πολύ ακόμα...

Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (30/08) στις 19:00 ώρα Ελλάδος, οι Μαδριλένοι θέλουν να έχουν μια απάντηση του γαλλικού συλλόγου. Η ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ δεν θέλει να το πάει στα άκρα και να είναι με την αγωνία έως την τελευταία ημέρα των μεταγραφών (31/08) γι' αυτό και ζήτησε από την Παρί να απαντήσει σήμερα (30/08) είτε θετικά είτε αρνητικά, στην πρόταση που της κατέθεσε πριν από μερικές ημέρες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα