Παρί Σεν Ζερμέν - Μέσι: Νέα εποχή με νίκη για τον Αργεντίνο σταρ!

Παρί Σεν Ζερμέν - Μέσι: Νέα εποχή με νίκη για τον Αργεντίνο σταρ!

Παρί Σεν Ζερμέν - Μέσι: Νέα εποχή με νίκη για τον Αργεντίνο σταρ!

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι έπειτα από 17 μαγικά χρόνια στη Μπάρτσα, άλλαξε φανέλα κι έκανε ντεμπούτο με την Παρί! Πρωταγωνιστής πάντως ήταν ο Μπαπέ, ο οποίος με δυο γκολ έδωσε την εκτός έδρας νίκη (2-0) κόντρα στη Ρεμς.

Νέα εποχή στην Παρί Σεν Ζερμέν και η 29η Αυγούστου περνά στην ιστορία! Ο Λιονέλ Μέσι, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη έκανε ντεμπούτο με τους Παριζιάνους, αφήνοντας πίσω του 17 μαγικά χρόνια με τη Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντίνος σταρ πήρε τη θέση του Νεϊμάρ στο 66' και το «Stade Auguste-Delaune II» σηκώθηκε στο πόδι για να τον αποθεώσει! Υπήρχε πάντως και ματς, ο Μέσι δεν ήταν πρωταγωνιστής στο 2-0 της Παρί επί της Ρεμς, αφού για το τέταρτο διαδοχικό τρίποντο φρόντισε ο Κιλιάν Μπαπέ.

Ο 22χρονος σταρ μπορεί να μην ξέρει το μέλλον του, αλλά με δυο γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του που βρέθηκε στην κορυφή της Ligue 1. Hταν τα… τελευταία του γκολ με την Παρί; Η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος των μεταγραφών άρχισε και ο πρώτος σκόρερ των Παριζιάνων περιμένει την απόφαση της διοίκησης.

Αυτή τη φορά πάντως οι οπαδοί της Παρί φρόντισαν να τον αποθεώσουν. Ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα έκανε και ο Νεϊμάρ, ο οποίος φανερά ανέτοιμος δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά. Μάλιστα, ο Ποτσετίνο τον αντικατέστησε στο 66’ και η αμηχανία του όταν έδινε το χέρι στον Μέσι ήταν έντονη. Η Παρί άνοιξε το σκορ στο 16’ με κεφαλιά του Μπαπέ από ασίστ του Ντι Μαρία. Ηταν το δεύτερο σερί γκολ του με κεφαλιά, όσα είχε πετύχει συνολικά στα 132 προηγούμενά του με τους Παριζιάνους. Το 2-0 πέτυχε ο 22χρονος με πλασέ έπειτα από τρομερή ασίστ του Χακίμι στο 64ο λεπτό. Οσο για τους γηπεδούχους, μετρούν 13 διαδοχικά ματς στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη..

Επιτέλους νίκη η Λιλ!

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην 4η αγωνιστική για να καταφέρει η πρωταθλήτρια να πετύχει την πρώτη φετινή της νίκη. Η Λιλ επιβλήθηκε 2-1 της Μονπελιέ στο «Πιέρ Μορουά», σε ματς με εννέα κίτρινες και μία κόκκινη κάρτα. Οι «λιλουά» προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Γιουσούφ Γιαζίσι. Ωστόσο, στην επόμενη φάση ο Γκαετάν Λαμπόρντ ισοφάρισε από κοντά για τη Μονπελιέ. Από νέα στημένη φάση, ο Τζόναθαν Νταβίντ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 56'. Η Μονπελιέ έχασε τον Ζούνιορ Σαμπιά στο 70’ με κόκκινη και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Ναντ-Λιόν 0-1

Νις-Μπορντό 4-0

Μαρσέιγ-Σεντ Ετιέν 3-1

Τρουά-Μονακό 1-2

Ανζέ-Ρεν 2-0

Κλερμόν-Μετς 2-2

Λανς-Λοριάν 2-2

Στρασμπούρ-Μπρεστ 3-1

Λιλ-Μονπελιέ 2-1

Ρεμς-Παρί Σεν Ζερμέν 0-2

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα