«Η Παρί απέρριψε τα 160 εκατ. ευρώ της Ρεάλ για τον Μπαπέ»

Κώστας Τόπας
«Η Παρί απέρριψε τα 160 εκατ. ευρώ της Ρεάλ για τον Μπαπέ»

bet365

Στην Γαλλία αναφέρουν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν απέρριψε την προσφορά των 160 εκατομμυρίων ευρώ που κατέθεσε η Ρεάλ Μαδρίτης, για την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ. Επανέρχονται με νέα πρόταση οι «μερένγκες».

Το όνομα του Κιλιάν Μπαπέ βρίσκεται στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα. Το μέλλον του στην Παρί παραμένει αβέβαιο, με την γαλλική ομάδα να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον κρατήσει στο ρόστερ της, ενώ από την άλλη η Ρεάλ, καραδοκεί για την απόκτησή του.

Το βράδυ της Τρίτης (24/08) πολλά ευρωπαϊκά media ανέφεραν ότι οι Μαδριλένοι κινήθηκαν για την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού, καταθέτοντας μάλιστα και πρόταση 160 εκατομμυρίων ευρώ για να πείσουν τους Παριζιάνους να τον παραχωρήσουν.

Ωστόσο, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι «TF1» και τη «Le Parisien», ο ισχυρός άνδρας της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, απέρριψε την προσφορά των «μερέγνκες», καθώς επιθυμία του είναι να διατηρήσει τον Κιλιάν Μπαπέ στο ρόστερ της ομάδας και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Θυμίζουμε ότι ο νεαρός αστέρας δεσμεύεται με την Παρί μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Η «Athletic» πάντως αναφέρει ότι η Ρεάλ αναμένεται να χτυπήσει και πάλι την πόρτα της Παρί, καταθέτοντας νέα πρόταση η οποία θα «αγγίζει» τα 200 εκατομμύρια ευρώ!

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα