Κούγιας: «Ο αγώνας θα επαναληφθεί» (pic)

Gazzetta team
Κούγιας: «Ο αγώνας θα επαναληφθεί» (pic)

bet365

Με δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει πως ο αγώνας της ΑΕΛ με την Λαμία θα επαναληφθεί και επισημαίνει τους λόγους.

Ο αγώνας της Λαμίας με την ΑΕΛ δεν διεξήχθη καθώς η ΕΠΟ ανακάλεσε τα δελτία των νεοαποκτηθέντων των «βυσσινί» επειδή όπως τόνισε στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία, δεν πληρούνταν οι απαιτούμενες προϋποθέσεις απόκτησής τους. Οι Θεσσαλοί κατέβασαν τους παίκτες κανονικά και ο διαιτητής δεν ξεκίνησε το ματς.

Μετά τις δηλώσεις που έγιναν στην κάμερα της NOVA από τους Αλέξη Κούγια, Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ επανήλθε με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του, γνωστοποιώντας και το φύλλο αγώνα, ενώ ξεκαθάρισε πως η αναμέτρηση θα επαναληφθεί.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια έχει ως εξής: «Δεν θέλω να πιστέψω ότι σε όσα κατάπτυστα σήμερα συνέβησαν συμμετέχει και ο πρόεδρος της SuperLeague 1, κ. Μπουτσικάρης και είμαι βέβαιος ότι έχει πέσει θύμα παραπληροφόρησης.

Η μη έναρξη και όχι η διακοπή του αγώνα δεν έγινε βάσει του άρθρου 18 του ΚΑΠ, αλλά όπως ρητά αναφέρεται στο φύλλο αγώνα βάσει του άρθρου 17 παρ.2 του ΚΑΠ, το οποίο όμως κακώς εφάρμοσε ο διαιτητής.

Και για αυτό ο αγώνας θα επαναληφθεί.

Ο κ. Κουτσιαύτης τον οποίο σεβόμαστε και τον οποίο οδήγησαν σε λάθος απόφαση αυτοί που του τηλεφωνούσαν συνεχώς, έπρεπε να εφαρμόσει το άρθρο 18 του ΚΑΠ και να επιτρέψει να αρχίσει και να ολοκληρωθεί ο αγώνας και εφόσον η Λαμία ήθελε να κάνει ένσταση, τότε μόνο θα κρινόταν από τον Αθλητικό Δικαστή της SuperLeague 1, εάν είναι παράνομη η σύννομη η κατάπτυστη απόφαση της ΕΙΜ και να δικαιώσει την Λαμία κατακυρώνοντας τον αγώνα με 0-3 εις βάρος της ΑΕΛ και με αφαίρεση 3 βαθμών.

Περιμένουμε από τον κ. Μπουτσικάρη άμεση διόρθωση της ανακοινώσεως του.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί το ίδιο το φύλλο αγώνος που διαψεύδει τον κ. Μπουτσικάρη και καταστρέφει όλα τα βρώμικα σχέδια όλων αυτών που διέσυραν άλλη μία φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο διεθνώς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα