ΕΠΟ: «Ανακλήθηκαν τα συμβόλαια 10 παικτών της ΑΕΛ»

Gazzetta team
ΕΠΟ: «Ανακλήθηκαν τα συμβόλαια 10 παικτών της ΑΕΛ»

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ επισήμανε πως ανακλήθηκαν τα 10 συμβόλαια των παικτών της ΑΕΛ, επισημαίνοντας πως η απόφαση αυτή κοινοποιήθηκε στους «βυσσινί» από το μεσημέρι.

Και με επίσημη ανακοίνωση η ΕΠΟ αναφέρει πως υπήρξε ανάκληση των δελτίων της ΑΕΛ και συγκεκριμένα των 10 από τους 11 ποδοσφαιριστών που απέκτησε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής: «Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζει ότι κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών Ποδοσφαιριστών, ανακλήθηκαν τα δελτία 10 ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς δεν πληρούνται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις απόκτησής τους, βάσει των άρθρων 3 και 4 του παραρτήματος Γ του ΚΙΜΠ κι ελλείψει εν ισχύ βεβαίωσης περί μη οφειλών στην ΕΠΟ.

Η απόφαση αυτή έχει κοινοποιηθεί από νωρίς το μεσημέρι σήμερα στην ΠΑΕ ΑΕΛ και τη Super League 1».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα