ΕΠΟ: «Ανακλήθηκαν τα συμβόλαια 10 παικτών της ΑΕΛ»

Gazzetta team
ΕΠΟ: «Ανακλήθηκαν τα συμβόλαια 10 παικτών της ΑΕΛ»

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ επισήμανε πως ανακλήθηκαν τα 10 συμβόλαια των παικτών της ΑΕΛ, επισημαίνοντας πως η απόφαση αυτή κοινοποιήθηκε στους «βυσσινί» από το μεσημέρι.

Και με επίσημη ανακοίνωση η ΕΠΟ αναφέρει πως υπήρξε ανάκληση των δελτίων της ΑΕΛ και συγκεκριμένα των 10 από τους 11 ποδοσφαιριστών που απέκτησε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής: «Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζει ότι κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών Ποδοσφαιριστών, ανακλήθηκαν τα δελτία 10 ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς δεν πληρούνται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις απόκτησής τους, βάσει των άρθρων 3 και 4 του παραρτήματος Γ του ΚΙΜΠ κι ελλείψει εν ισχύ βεβαίωσης περί μη οφειλών στην ΕΠΟ.

Η απόφαση αυτή έχει κοινοποιηθεί από νωρίς το μεσημέρι σήμερα στην ΠΑΕ ΑΕΛ και τη Super League 1».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα