Παπαϊωάννου: «Η ΑΕΛ είχε 13 παίκτες, αλλά προτίμησε να μην παίξει»

Gazzetta team
Παπαϊωάννου: «Η ΑΕΛ είχε 13 παίκτες, αλλά προτίμησε να μην παίξει»

bet365

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, με δηλώσεις του ανέφερε πως η ΑΕΛ είχε 13 παίκτες και θα μπορούσε να παίξει το ματς, αλλά και τον χρόνο να φέρει άλλους από την Λάρισα.

Πολλά τα ευτράπελα στο παιχνίδι που ήταν να ανοίξει την αυλαία της 21ης αγωνιστικής, αλλά τελικά δεν διεξήχθη. Στο «Αθανάσιος Διάκος» η Λαμία υποδεχόταν την ΑΕΛ, ωστόσο νωρίς το μεσημέρι έγινε γνωστό πως η ΕΠΟ ανακάλεσε τα δελτία των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών λόγω οφειλής.

Από εκείνη την στιγμή είχαμε έναν μικρό χαμό με τους «βυσσινί» να ξεκαθαρίζουν πως θα κατέβουν κανονικά με τους παίκτες, κάτι που έκαναν, με την ενδεκάδα να έχει 7 νέους ποδοσφαιριστές. Από την στιγμή που έγινε αυτό ο διαιτητής αποφάσισε την αναβολή του αγώνα και πλέον τον λόγο θα έχουν τα αθλητικά δικαστήρια.

Μετά την οριστική απόφαση του Κουτσιαύτη ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Αυτό που γνωρίζω είναι πως η φιλοξενούμενη ομάδα είχε ένα θέμα με τα δελτία της. Είχαν ανακληθεί από το μεσημέρι. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Έχουν ενημερωθεί και διαιτητές και ΠΑΕ πως έχει θέμα με δελτία. Η αποστολή είχε 22, οι 9 δεν μπορούσαν να παίξουν. Η ΠΑΕ Λάρισα προτίμησε να βάλει 9 που δεν μπορούσαν και ο διαιτητής είπε πως αφού δεν είχαν δελτίο δεν θα παίξουν.

Εμάς μας διαβεβαίωναν πως θα ξεκινήσει ο αγώνας κανονικά.

Αυτό έγινε από την μία το μεσημέρι. Λάρισα-Λαμία είναι μία ώρα και θα μπορούσε να κατεβάσει ποδοσφαιριστές. Ο Κούγιας θέλει να προστατεύει την ομάδα του και να κάνει ότι καλύτερο για την δική του ομάδα. Είναι δυσάρεστο το ότι δεν έγινε το παιχνίδι γιατί μπορούσε να γίνει

Δεν μπορεί να γίνει το παιχνίδι όταν οι παίκτες είναι αντικανονικοί.. ήταν αντικανονική συμμετοχή 9 παικτών που δεν μπορούσαν να αγωνιστούν. Γιατί στην ενδεκάδα της ΑΕΛ ήταν 9 παίκτες που δεν μπορούσα να παίξουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα