ΠΑΟΚ: Στο δρόμο της επιστροφής ο Ζαμπά (pic)

ΠΑΟΚ: Στο δρόμο της επιστροφής ο Ζαμπά (pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Στο δρόμο της επιστροφής ο Ζαμπά (pic)

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του ΠΑΟΚ επιστρέφει από την πατρίδα του στη Θεσσαλονίκη, όπου τον περιμένει τσουχτερό πρόστιμο και ένας κύκλος συζητήσεων με τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Λέο Ζαμπά είχε αποφασίσει να φύγει από τη Θεσσαλονίκη χωρίς την άδεια της ομάδας και δίχως να περιμένει την επιστροφή του Όλαφ Ρέμπε από την Κύπρο, όπου βρισκόταν μαζί με την αποστολή της ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήθελε να βρεθεί στην πατρίδα του ώστε να δει την οικογένεια του, αλλά και να κάνει ένα κομμάτι της αποθεραπείας μιας και ποτέ δεν έφτασε στο 100% μετά τον τραυματισμό του. Την ίδια ώρα οι μάνατζερ του επιδίωξαν να του βρουν ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, δίχως αποτέλεσμα...

Τελικά μετά από ένα δεκαήμερο απουσίας επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και όλα πλέον είναι ανοιχτά για το μέλλον του. Από Δευτέρα θα ανοίξει ένας νέος κύκλος συζητήσεων με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, θα μιλήσει με τον Ρέμπε αλλά και με τον Γκαρσία, ενώ θα αποφασιστεί το ύψος του προστίμου που θα του επιβληθεί για την απουσία του.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα