«Ο Ζαμπά ψάχνει ομάδα στην Βραζιλία»

«Ο Ζαμπά ψάχνει ομάδα στην Βραζιλία»

Gazzetta team
«Ο Ζαμπά ψάχνει ομάδα στην Βραζιλία»

bet365

Στην Βραζιλία βρίσκεται ο Λέο Ζαμπά και όπως μεταδίδουν δημοσιεύματα αναζητάει ομάδα προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Λέο Ζαμπά υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα πριν από λίγες ημέρες, αφού αποφάσισε να ταξιδέψει στην Βραζιλία χωρίς να έχει πάρει άδεια από τον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος από την πλευρά του είχε στείλει το δικό του μήνυμα τόσο στους φίλους του αλλά και σε όσους έκαναν προσπάθεια να μην ακούσουν τη φωνή του!

Πάντως, όπως αναφέρει το «uol.com.br» , «Το πρόβλημα είναι πως ο Ζαμπά έφυγε χωρίς άδεια από τον ΠΑΟΚ που έχει ήδη ζητήσει την επιστροφή του και απειλεί να προσφύγει στη FIFA. Οι άνθρωποι του Ζαμπά τον πρότειναν στην Κορίνθιανς, η οποία όμως δεν έδειξε να ενδιαφέρεται και η μοναδική του ελπίδα πλέον είναι η Ιντερνασιονάλ».

Μάλιστα το εν λόγω δημοσίευμα βάζει στο παιχνίδι και τον ΠΑΟΚ, καθώς υποστηρίζει πως ο Δικέφαλος θα συναινούσε στην παραχώρηση του μόνο αν καλυπτόταν ολόκληρο το συμβόλαιο του (έχει ισχύ μέχρι το 2022).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα