ΠΑΟΚ: Απάντηση-ξέσπασμα από τον Ζαμπά (pic)

ΠΑΟΚ: Απάντηση-ξέσπασμα από τον Ζαμπά (pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Απάντηση-ξέσπασμα από τον Ζαμπά (pic)

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του ΠΑΟΚ απάντησε σε οπαδούς του «Δικεφάλου» που σχολίασαν την είδηση του (νέου) τραυματισμού του με πολλά και ποικίλα σχόλια στα social media.

Ο Λέο Ζαμπά δεν προπονήθηκε την Πέμπτη (12/11) και μέσα στις επόμενες μέρες θα διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα ανάλογα με την αντίδραση του οργανισμού του στη θεραπεία..

Η συγκεκριμένη είδηση έφερε ποικίλα σχόλια από φίλους του ΠΑΟΚ στα social media, με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να μπαίνει στη διαδικασία της απάντησης, μέσω δικό του σχολίου σε «ασπρόμαυρη» οπαδική σελίδα.

Εκεί αποκάλυψε ότι είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και υποσχέθηκε πως θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει ξανά στη δράση.

Πιο αναλυτικά ο Λέο Ζαμπά έγραψε:

«Πριν γράψετε κάτι για εμένα ή κάποιον άλλον παίκτη, θέλω να προσπαθήσετε να πληροφορείστε καλύτερα! Δεν νοιάζομαι για την κριτική που δέχομαι γιατί ξέρω πως είναι το ποδόσφαιρο. Από την μία μέρα είσαι ο καλύτερος και από την άλλη είσαι ο χειρότερος.

Θέλω να ξέρετε όμως πως ήμουν κλεισμένος στο σπίτι εδώ και 2 εβδομάδες επειδή βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό και επέστρεψα στις προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα. Ενώ όλοι οι συμπαίκτες μου είχαν ρεπό, εγώ γυμναζόμουν σκληρά για να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο. Νομίζετε πως είμαι χαρούμενος; Φυσικά και όχι!

Η ευχαρίστηση μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Για αυτό και από την αρχή του καλοκαιριού, προσπαθούσα να πάω κάπου αλλού για να είμαι ξανά χαρούμενος. Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα, η μεταγραφική περίοδος έκλεισε και τελικά, έμεινα στον ΠΑΟΚ.

Θα δώσω την ζωή μου και θα δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω ξανά στην δράση και να γίνω ο Λέο που γνωρίσατε και αγαπήσατε. Δυστυχώς έχω πληγωθεί πολύ με αυτά που διαβάζω. Έχω οικογένεια και πάνω από όλα είμαι άνθρωπος! Σέβομαι πάρα πολύ τον σύλλογο και τους οπαδούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα