ΠΑΟΚ: Ο Ζαμπά, το πρόστιμο και η FIFA

ΠΑΟΚ: Ο Ζαμπά, το πρόστιμο και η FIFA

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Ζαμπά, το πρόστιμο και η FIFA

bet365

O Λέο Ζαμπά αυτοπροτάθηκε στην βραζιλιάνικη Κορίνθιανς, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση. Δεν έχει καμία βάση η πληροφορία για προσφυγή του ΠΑΟΚ στη FIFA.

Ο Λέο Ζαμπά βρίσκεται στην πατρίδα του και τα σημερινά δημοσιεύματα στη Βραζιλία θέλουν τον 22χρονο επιθετικό να έχει αυτοπροταθεί στην Κορίνθιανς η οποία και τον απέρριψε.

Στα ίδια δημοσιεύματα των βραζιλιάνικων ΜΜΕ γίνεται λόγος περί πρόθεσης κατάθεσης προσφυγής του ΠΑΟΚ στη FIFA, κάτι το οποίο προς το παρόν δεν ισχύει, ούτε φυσικά ότι οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να εισπράξουν πρόστιμο που θα μπορούσε να φτάσει τα 20.000.000 ευρώ!

Προφανώς και τα μπέρδεψαν με το ύψος της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο» και το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2022.

Το σίγουρο είναι πως ο Ζαμπά, που έχει εκφράσει δημοσίως μια διαφορετική άποψη, κινδυνεύει με τσουχτερό πρόστιμο από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς έφυγε για τη Βραζιλία χωρίς την άδεια της ομάδας, με τον Όλαφ Ρέμπε να είναι σε επικοινωνία με την πλευρά των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα