ΠΑΟΚ: Έφυγε χωρίς άδεια ο Ζαμπά

ΠΑΟΚ: Έφυγε χωρίς άδεια ο Ζαμπά

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Έφυγε χωρίς άδεια ο Ζαμπά

bet365

Ο Λέο Ζαμπά αποφάσισε να αναχωρήσει για την Βραζιλία χωρίς να πάρει άδεια από την ομάδα και πλέον τον λόγο έχει ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος θα αποφασίσει για το μέλλον του.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσε ο Λέο Ζαμπά. Ο Βραζιλιάνος άσος του ΠΑΟΚ αποφάσισε να αποχωρήσει για την πατρίδα του, την Βραζιλία, χωρίς να έχει πάρει άδεια από τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Ζαμπά είχε ζητήσει να φύγει από τον ΠΑΟΚ για ομάδα της πατρίδας του, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά να του ζητάνε να περιμένει μέχρι να γυρίσει ο Όλαφ Ρέμπε από την Κύπρο.

Όπως φαίνεται ο Ζαμπά αποφάσισε να αγνοήσει τις εντολές της ομάδας κι έφυγε από την Θεσσαλονίκη. Έχοντας υποπέσει σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον του είναι ο Ιβάν Σαββίδης αφού συζητήσει πρώτα με τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Όλαφ Ρέμπε.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα