ΠΑΟΚ: Η επικύρωση της παραμονής Φερέιρα και oι επόμενες κινήσεις

ΠΑΟΚ: Η επικύρωση της παραμονής Φερέιρα και oι επόμενες κινήσεις

ΠΑΟΚ: Η επικύρωση της παραμονής Φερέιρα και oι επόμενες κινήσεις

bet365

Στον ΠΑΟΚ πήραν αποφάσεις για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ξεκίνησαν από την παραμονή του Αμπέλ Φερέιρα, ενώ θα τρέξουν οι εξελίξεις και σε άλλες σημαντικές υποθέσεις.

O Αμπέλ Φερέιρα έχει για ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει στον «ασπρόμαυρο» πάγκο, παρά την όποια συζήτηση έγινε το τελευταίο διάστημα γύρω από το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού.

Ο Όλαφ Ρέμπε ήταν σε ανοικτή επικοινωνία με την οικογένεια Σαββίδη, με πολλές συζητήσεις και κουβέντες γύρω από την οργάνωση και την στελέχωση της ομάδας, που σε τέσσερις ημέρες από σήμερα θα ξεκινήσει την προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο «Δικέφαλος», όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στους ανίσχυρους της κλήρωσης για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, θα πρέπει να είναι έτοιμος στις 25-26 Αυγούστου για το ένα και μοναδικό παιχνίδι που θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον του.

Η επικύρωση της παραμονής Φερέιρα, ο οποίος αναμένεται την Τετάρτη (29/7) στη Θεσσαλονίκη, δεν αλλάζει την στρατηγική και την οπτική του Ρέμπε, που σε συνεργασία με την ιδιοκτησία και τη διοίκηση, θα προχωρήσει σε αναδιοργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η συνεργασία των «ασπρόμαυρων» με τον Μάριο Γκαλίνοβιτς, για τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων, οριστικοποιήθηκε τις τελευταίες ώρες, ενώ και για τη θέση του γυμναστή γίνονται συζητήσεις με τον Δημήτρη Δανιηλίδη έναν εκ των κορυφαίων του χώρο, που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ με μεγάλη επιτυχία.

Αναζητούνται στελέχη για το ιατρικό κομμάτι του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπου σημαντικό ρόλο με αυξημένες αρμοδιότητες θα έχει ο Χρήστος Καρυπίδης, που είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τον Γερμανό αθλητικό διευθυντή του «Δικεφάλου».

Και δεν είναι αυτές οι μοναδικές εκκρεμότητες. Οι ανανεώσεις των Αντρέ Βιεϊρίνια και Χοσέ Μαουρίσιο παραμένουν ανοικτές κι είναι δύο θέματα που θα ακολουθήσουν αυτό της παραμονής του Αμπέλ Φερέιρα. Συζήτηση περιμένει να έχει και ο Λέο Μάτος γύρω από το θέμα του συμβολαίου του, το οποίο ναι μεν αυτόματα έχει ανανεωθεί, αλλά ο Βραζιλιάνος έχει πει πως επιθυμεί να μιλήσει από μηδενική βάση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα, μέσα στις επόμενες μέρες, θα καθορίσει κατά πολύ την εξέλιξη στο θέμα της παραμονής του Πορτογάλου αρχηγού, ενώ θα γίνει εκ νέου κουβέντα με τον Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές του στα νησιά του Ιονίου πελάγους.

Διαβάστε ακόμα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα