ΠΑΟΚ: Η αλλαγή πολιτικής και νέα συμβόλαια Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο

ΠΑΟΚ: Η αλλαγή πολιτικής και νέα συμβόλαια Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο

ΠΑΟΚ: Η αλλαγή πολιτικής και νέα συμβόλαια Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο

bet365

Ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει προ πολλού να αλλάξει πολιτική στο κομμάτι των συμβολαίων με το οικονομικό να αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τις ανανεώσεις των Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο.

Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά ο ΠΑΟΚ θέλει να έχει κλείσει τα θέματα που αφορούν την ανανέωση των συμβολαίων με τον Αντρέ Βιεϊρίνια και τον Χοσέ Μαουρίσιο.

Οι δύο περιπτώσεις είναι τελείως διαφορετικές, όμως εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το οικονομικό σκέλος, καθώς στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να αφήσουν στην άκρη τα υψηλά συμβόλαια και της ετήσιες αμοιβές άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Το σίγουρο είναι πως υπάρχει επιθυμία για παραμονή και των δύο έμπειρων ποδοσφαιριστών, άλλωστε και ο Αμπέλ Φερέιρα στις τελευταίες δηλώσεις του υποστήριξε ότι η ομάδα χρειάζεται την ποιότητα, την εμπειρία μαζί με το μπόλιασμα των νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Τα τελευταία χρόνια Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο ήταν ανάμεσα στους πέντε υψηλόμισθους ποδοσφαιριστές, ωστόσο οι προτάσεις ανανέωσης, που εδώ και καιρό έχουν στα χέρια τους, είναι με πολύ λιγότερα χρήματα, που σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζουν τις μέχρι τώρα ετήσιες απολαβές τους.

Και στους δύο έχουν γίνει συγκεκριμένες προτάσεις, με συμβόλαια που έχουν πολλά μπόνους στόχων, μια τακτική που θα ακολουθηθεί από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και για όλα τα υπόλοιπα συμβόλαια.

Απάντηση δεν υπάρχει από την πλευρά των δύο ποδοσφαιριστών, που ασφαλώς αυτή την περίοδο εξετάζουν κι άλλες πιθανές προτάσεις που έχουν στα χέρια τους, με τον ΠΑΟΚ να επιθυμεί να κλείσει, θετικά ή αρνητικά, τις δύο υποθέσεις μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Άλλωστε, σ’ ότι αφορά τη θέση όπου αγωνίζεται ο Μαουρίσιο, υπάρχει λειψανδρία και όπως δήλωσε ο Φερέιρα χρειάζεται επειγόντος ενίσχυση η ομάδα. Τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν τέσσερα συμβόλαια ποδοσφαιριστών (Εσίτι, Καντουρί, Βέρνμπλουμ, Τσιγγάρας), ο Ντάγκλας Αουγκούστο είναι νοκ άουτ λόγω χιαστών και ο Γιόσιπ Μίσιτς συνεχίζει την αποθεραπεία του, έτσι γίνεται αντιληπτό ότι είναι απαραίτητη η απόκτηση ενός ή δύο μέσων, με τον ΠΑΟΚ να έχει βάλει στο στόχαστρο τον Βούλγαρο Γκεόργκι Μιλάνοφ και τον Γκανέζο Μπερνάρ Μενσά.

Διαβάστε ακόμα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα