ΠΑΟΚ: Πιάνει δουλειά ο Γκαλίνοβιτς

ΠΑΟΚ: Πιάνει δουλειά ο Γκαλίνοβιτς

ΠΑΟΚ: Πιάνει δουλειά ο Γκαλίνοβιτς

bet365

Αυτό υποστηρίζουν στην Τσεχία κι ενώ απομένει η επίσημη τοποθέτηση του ΠΑΟΚ, για τον Κροάτη, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων στον «Δικέφαλο».

Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τη Σπάρτα Πράγας και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Οι Τσέχοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά του πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, ο οποίος πήγε το 2017 μαζί με τον Αντρέα Στραματσόνι στην Σπάρτα Πράγας.

Παρότι ο Ιταλός προπονητής αποχώρησε, ο Κροάτης προπονητής αποφάσισε να παραμείνει και κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν η ομάδα της Τσεχίας ανέδειξε και πούλησε δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες, τον Μάρτιν Ντουμπράβκα (Νιουκάστλ) και τον Τόμας Κούμπεκ (Ρεν).

Σύμφωνα με τον Τσεχικό Τύπο ο Γκαλίνοβιτς αναμένεται να πιάσει δουλειά στον ΠΑΟΚ αν και είχε πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του στην Σπάρτα Πράγας.

H πρώτη συγκέντρωση του «Δικεφάλου» είναι για την ερχόμενη Πέμπτη (30/7) και μέχρι τότε αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το θέμα της συμφωνίας του Κροάτη με τους «ασπρόμαυρους».

Διαβάστε ακόμα:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα