Προστατεύουν τον ΠΑΟΚ (για να… έχουν) και την Τούμπα

Σταύρος Σουντουλίδης
Προστατεύουν τον ΠΑΟΚ (για να… έχουν) και την Τούμπα

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» επισημαίνουν τους κινδύνους που κρύβει το ντέρμπι της Τούμπας με τον Ολυμπιακό και θέλουν προστατευτεί από τυχόν τιμωρία η ομάδα και η έδρα της ενόψει και του ημιτελικού που ακολουθεί.

Ο «ασπρόμαυρος» οργανισμός κινείται σε ρυθμούς ντέρμπι, ωστόσο στον ΠΑΟΚ δείχνουν να γνωρίζουν καλά ότι η αναμέτρηση της Κυριακής (η πρώτη από τις πέντε που θα ακολουθήσουν, οι τρεις μάλιστα στη Θεσσαλονίκη, με τον Ολυμπιακό) πρέπει να αρχίσει και να τελειώσει δίχως να συμβεί το παραμικρό.

Η ΠΑΕ από τις αρχές της εβδομάδας έδειξε πως θέλει να συμβάλλει στην ομαλή διεξαγωγή του κυριακάτικου ντέρμπι για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ακόμη και η αναβολή της εκδίκασης από το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League της υπόθεσης του ΠΑΟΚ για τη Δευτέρα (24/2) προς αυτή την κατεύθυνση και τη λογική κινήθηκε.

Πρώτος έστειλε το μήνυμα του ο Γιώργης Σαββίδης, ακολούθησε η παρουσία του αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου, Χρυσόστομου Γκαγκάτση, στην ευρεία σύσκεψη παρουσία τριών εισαγγελέων, όπου ζητήθηκε από όλες τις πλευρές να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι.

Ο ΠΑΟΚ το έπραξε καθόλη την εβδομάδα, παράλληλα έτρεξε και όλες τις εργασίες που πρέπει να γίνουν για την ασφάλεια του γηπέδου. O έλεγχος ταυτοπροσωπίας στην είσοδο προς τις κερκίδες εντάσσεται μέσα στα μέτρα που λαμβάνονται από την ΠΑΕ ενόψει ντέρμπι.

Μιλάμε για ένα παιχνίδι το οποίο από την Τετάρτη (19/2) είναι «sold out» και με τους νταμπλούχους να έχουν μάθει από το πάθημα του 2018 και τη μη διεξαγωγή του αντίστοιχου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Διαρκώς τονίζεται προς τον κόσμο της ομάδας «να μην παρασυρθεί από την ένταση ή ενδεχόμενες προκλήσεις. Ν’ αποφύγει συμπεριφορές εντός ή εκτός γηπέδου που μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον της ομάδας μας και να οδηγήσουν σε πιθανή τιμωρία της έδρας μας από το επόμενο παιχνίδι που είναι και πάλι κόντρα στον Ολυμπιακό».

Η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ την Παρασκευή (21/2) ήταν σαφέστατη σ’ ότι έχει να κάνει με την προστασία της ομάδας και της έδρας της.

Χαμηλοί τόνοι και παραινέσεις γίνονται ακόμη και στα βίντεο που ανέβηκαν στα «ασπρόμαυρα» social media, με Τσούμπα Άκπομ και Αντρέ Βιεϊρίνια, από την ομάδα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι οργανωμένοι οπαδοί του «Δικεφάλου», που σε ανακοίνωσή τους μεταξύ άλλων εφιστούν την προσοχή και ζητούν «όλος ο λαός να είναι προσεκτικός, ο στόχος μας είναι να πάρουμε το ματς, ο στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, ο στόχος μας είναι το τρίτο σερί Νταμπλ, όχι να πέσουμε σε… λάκα τιμωρίας».

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ετοιμάζουν διάφορες εκπλήξεις στις κερκίδες της κατάμεστης Τούμπας, εκεί όπου θα βρεθεί για πρώτη φορά, μετά από σχεδόν 30 χρόνια, ο «Στρατηγός» των ΠΑΟΚτσήδων, Μάκης Μαυρομιχάλης για να τιμηθεί από την οικογένεια Σαββίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα