Τι ειπώθηκε στην ευρεία σύσκεψη για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (pics)

Τι ειπώθηκε στην ευρεία σύσκεψη για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (pics)

Τι ειπώθηκε στην ευρεία σύσκεψη για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (pics)

Έμφαση στα μέτρα ασφαλείας και στην τήρηση χαμηλών τόνων έδωσαν οι τρεις εισαγγελείς κατά τη διάρκεια της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (18/2) στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Ατλέτικο Μ. - Λίβερπουλ: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε παρουσία του αθλητικού Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος συγκάλεσε τη σύσκεψη, αλλά και του προϊστάμενου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Στέφανου Ζαρκαντζιά και του ανώτατου αθλητικού εισαγγελέα, Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη, όπως και όλων των εμπλεκομένων πλευρών.

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το παρών στην σύσκεψη έδωσαν ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, αλλά και ο υπεύθυνος ασφαλείας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Βαγγέλης Τσακμακάς, ενώ την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησε ο υπεύθυνος ασφαλείας, Νίκος Συντιχάκης. Επίσης παραβρέθηκαν εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκας, της ΔΕΑΒ, της Διεύθυνσης Αθλητικής Βίας και της Πυροσβεστικής.

Πρωταρχικός στόχος των τριών εισαγγελέων ήταν η συνδρομή όλων των πλευρών προκειμένου να τηρηθούν στο απόλυτο τα μέτρα ασφαλείας (δόθηκε έμφαση στις αφίξεις των δύο αποστολών στο γήπεδο), ενώ απευθυνόμενοι στους εκπροσώπους των δύο ομάδων ζήτησαν να τηρηθούν χαμηλοί τόνοι και άπαντες να συμβάλλουν στο να υπάρχει όσο το δυνατό ήρεμο κλίμα.