Αναβλήθηκαν οι υποθέσεις ΠΑΟΚ-Ξάνθης για Παρασκευή (21/2) και Δευτέρα (24/2)

Δημήτρης Τομαράς
Αναβλήθηκαν οι υποθέσεις ΠΑΟΚ-Ξάνθης για Παρασκευή (21/2) και Δευτέρα (24/2)

bet365

Ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη ζήτησαν και πήραν αναβολή των δύο εκδικάσεων. Την Παρασκευή η υπόθεση για το μετοχολόγιο της Ξάνθης, την Δευτέρα για την πολυιδιοκτησία με τον ΠΑΟΚ.

Σούπερ προσφορά* στο Τσέλσι - Γιουνάιτεντ | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τελικά το Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο της Super League δέχθηκε το αίτημα αναβολής του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης και οι δύο υποθέσεις θα εκδικαστούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Πιο συγκεκριμένα η υπόθεση της Ξάνθης (για το μετοχολόγιο της) θα εκδικαστεί την Παρασκευή 21/2 στις 12:00 και αυτή της πολυιδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ για την Δευτέρα, 24/2.

Ολα όσα έγιναν την Δευτέρα το πρωί στο Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο της Super League

Με 14 δικηγόρους η υπόθεση, ο Μπαλτάκος με τον ΠΑΟΚ

Συνολικά 14 δικηγόροι βρέθηκαν στα γραφεία της Λίγκας για την υπόθεση από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Αξιο αναφοράς και η προσθήκη στο νομικό επιτελείο του Τάκη Μπαλτάκου. Αναλυτικά μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Και ο Πανιώνιος και ο Κούγιας

Στην Λίγκα εκτός από τους δικηγόρους του ΠΑΟΚ, της Ξάνθης και του Ολυμπιακού βρέθηκαν τόσο ο Αλέξης Κούγιας όσο και η δικηγόρος του Πανιωνίου, η κυρία Τσαγκαράκη. Θυμίζουμε πως ο Πανιώνιος έχει καταθέσει ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την Ξάνθη.

Δύο αθλητικοί δικαστές για την υπόθεση, παρεμβάσεις από Πανιώνιο και ΑΕΛ!

Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης ανέλαβαν την υπόθεση δύο αθλητικοί δικαστές! Ο Μάρκου για την μετοχική σύνθεση της Ξάνθης και την ένσταση - παρέμβαση του Πανιωνίου και η Τσαγκιά την πολυϊδιοκτησία! Στην ανάγνωση από την έδρα έγινε λόγος και για πρόσθετη παρέμβαση της ΑΕΛ.

Αιτημα αναβολής από την Ξάνθη!

Οπως αναμενόταν η Ξάνθη κατέθεσε αίτημα αναβολής. «Δεν έχουμε λάβει πλήρης γνώση του φακέλου, η Επιτροπή αρνείται να δώσει στοιχεία του φακέλου. Επειδή οι δύο υποθέσεις συνδέονται, άμεσα, πέραν αυτού, έχουμε ήδη καταθέσει στο διοικητικό εφετείο προσφυγή», είπαν οι δικηγόρι της Ξάνθης με την πρόεδρο να ρωτάει αν υπάρχει έγγραφο. «Είναι κομβικής σημασίας η πρόσβαση στον φάκελο, για εμάς. Αναφερόμαστε στο ζήτημα της πρόσβασης στον φάκελο, αν έχετε εσείς τον φάκελο, μπορούμε να καταθέσουμε σας εσάς το αίτημα. Επικαλούνται προσωπικά δεδομένα και δεν μας το δίνουν. Επίσης, εκκρεμεί η απόφαση για προσωρινή διαταγη. Τίθεται ζήτημα αφού μπορεί να παύσει η εκτέλεση της απόφασης μέσω της προσωρινής διαταγής. Εχουμε 18 λόγους, προσβάλουμε και την ουσία της απόφασης», συνέχισαν οι νομικοί της ακριτικής ομάδας.

Η πλευρά του Πανιώνιου τόνισε πως υπήρχε χρόνος να γίνουν όλες οι ενέργειες και δεν δικαιολογείται αυτή η στάση της Ξάνθης!

Κούγιας: «Εάν καθυστερήσει η εκδίκαση θα πρέπει να ανασταλλεί η διαδικασία της βαθμολογίας»!

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε κι αυτός από την μεριά του ότι δεν πρέπει να καθυστερήσει η εκδίκαση και πως η προσφυγή στο διοικητικό εφετείο θα εκδικαστεί το 2025!

Αναλυτικά τα όσα είπε μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ.

Χατζησαββάογλου: «Εάν δεν βγει απόφαση το πρωτάθλημα είναι στον αέρα»!

Εκ μέρους του Ολυμπιακού οι νομικοί Γιάννης Χατζησαββάογλου και Δημήτρης Καρπετόπουλος ανέπτυξαν τις θέσεις τους ενώ οι Πειραιώτες θα καταγγείλουν την Ξάνθη στην Λίγκα για την προσφυγή της στα πολιτικά δικαστήρια! Ο Τσιρώνας ενημέρωσε ότι έπρεπε να είχε επιδοθεί και στον Ολυμπιακό το θέμα της κίνησης της Ξάνθης.

Μεταξύ άλλων τόνισαν πως «Με την μη επικύρωση του πρωταθλήματος δεν μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και έτσι έχουμε ένα πρωτάθλημα στον αέρα».

Αναλυτικά τα όσα είπαν οι Χατζησαββάογλου και Καρπετόπουλος μπορείτε να τα διαβάσετε εδω.

Σουλούκου: «Η τακτική της Ξάνθης τινάζει το πρωτάθλημα στον αέρα»

Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου υποστήριξε επί του ζητήματος πως «η συγκεκριμένη τακτική της Ξάνθης τινάζει το πρωτάθλημα στον αέρα. Είναι μία τακτική να υφαρπάξουν μία αναβολή». Αναλυτικά εδώ.

Μαυρομάτης: «Η διαδικασία να γίνει μετά το ματς της Τούμπας»

Οι Μπίρδας, Μαυρομάτης και Μπαλτάκος από πλευράς ΠΑΟΚ ζήτησαν αναβολή τουλάχιστον για μία εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα ο κύριος Μαυρομάτης τόνισε ότι «Υπάρχει το ζήτημα της προσωρινής διαταγής, θέλω να πιστεύω ότι θα κριθεί τις επόμενες ημέρες. Επίσης, θα ήταν προτιμότερο να ακολουθήσει η διαδικασία τον αγώνα της Τούμμπας. Ζητάω μια αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα».

Αναλυτικά τα όσα είπαν οι νομικοί του ΠΑΟΚ μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ.

Αναβλήθηκε η ένσταση του Πανιώνιου...

Ο Πανιώνιος κατέθεσε αίτημα αναβολής για την ένσταση κατά της Ξάνθης, λόγω απουσίας δικηγόρου των «κυανέρυθρων» και πλέον αναμένεται να οριστεί νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης.

Τις λεπτομέρειες για την αναβολή μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ.

Το gazzetta.gr βρέθηκε στα γραφεία της Λίγκας και σας ενημέρωσε για όλα όσα έγιναν.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα