Βιεϊρίνια: «Να παίξουμε και να κερδίσουμε στον αγωνιστικό χώρο» (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
Βιεϊρίνια: «Να παίξουμε και να κερδίσουμε στον αγωνιστικό χώρο» (vid)

bet365

Το κάλεσμα του αρχηγού του ΠΑΟΚ και η προτροπή του προς τον κόσμο της ομάδας να σεβαστούν το ποδόσφαιρο και να στηρίξουν τον «Δικέφαλο» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μετά τον Τσούμπα Άκπομ ήταν η σειρά του Αντρέ Βιεϊρίνια να στείλει το δικό του μήνυμα, μέσω των social media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής στην Τούμπα.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του «Δικεφάλου», απευθυνόμενος προς τον κόσμο της ομάδας ζήτησε να στηρίξουν την ομάδα για να κερδίσουν οι «ασπρόμαυροι» το παιχνίδι στον αγωνιστικό χώρο.

«Θα ήθελα να σας καλέσω να είστε όλοι μαζί την Κυριακή δίπλα μας, να μας στηρίξετε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Να σεβαστούμε το άθλημα, το ποδόσφαιρο, να παίξουμε και να κερδίσουμε στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουμε στο τέλος όλοι μαζί!», τονίζει στο μήνυμά του ο Βιεϊρίνια.

Tο μήνυμα του #TheLeader για το ντέρμπι #PAOK #TheFutureIsHere #OwnTheTop

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα