ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Αυστηροί έλεγχοι ταυτοπροσωπίας στην Τούμπα

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Αυστηροί έλεγχοι ταυτοπροσωπίας στην Τούμπα

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επανέρχεται σ’ ότι αφορά το θέμα της εισόδου των φιλάθλων που θα βρεθούν την Κυριακή (23/2) στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αυστηροί έλεγχοι ταυτοπροσωπίας στην είσοδο.

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Το μέτρο του ελέγχου ταυτοπροσωπίας κατά την είσοδο στις θύρες του γηπέδου, θα ισχύσει την Κυριακή (23/2) γι’ αυτό και όλοι όσοι βρεθούν στην Τούμπα θα πρέπει να είναι ενημερωμένοι για τον έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί και θα αφορά την πρόσβαση στις κερκίδες και το αν το όνομα του φίλαθλου, ταυτίζεται με αυτό που αναγράφεται στο εισιτήριο.

Στις θύρες 4-5-6-7-8 ο έλεγχος θα είναι δειγματοληπτικός, στις υπόλοιπες (1-2-3, VIP, 3ος-4ος όροφος,) θα είναι αυστηρός.

Γι’ αυτόν το λόγο, είναι υποχρεωτικό να έχουν όλοι τις ταυτότητες μαζί τους.

Σε περίπτωση που το αναγραφόμενο όνομα στο εισιτήριο είναι διαφορετικό με αυτό της ταυτότητας, θα απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα