Παναθηναϊκός: «Κατέθεσε βελτιωμένη προσφορά για Κάουλι το ''τριφύλλι''»

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: «Κατέθεσε βελτιωμένη προσφορά για Κάουλι το ''τριφύλλι''»

bet365

Σύμφωνα με βουλγαρικό δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός ανέβασε την προσφορά του στην Λουντογκόρετς για τον Κάουλι.

Ο Βούλγαρος δημοσιογράφος Μετόντι Σουμάνοβ έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter όπου ισχυρίζεται πως οι «πράσινοι» έχουν διορία λίγων ημερών να αυξήσουν την προσφορά τους στην βουλγάρικη ομάδα για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιτελικού χαφ στα 2,5 εκατ. ευρώ

Το ποσό αυτό ισούται με την ρήτρα αποδέσμευσης που έχει ο Κάουλι στο συμβόλαιό με την Λουντογκόρετς, κι αν ο Παναθηναϊκός φτάσει σ' αυτό το ποσό θα μπορεί να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή. Όμως, προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται από κάπου πως η νέα του πρόταση έχει φτάσει σ' αυτά τα χρήματα.

Να σημειώσουμε εδώ πως οι «πράσινοι» έχουν στο πλευρό τους τον ποδοσφαιριστή και δεν παράτησαν ποτέ την συγκεκριμένη υπόθεση.

Θυμίζουμε πως την περίπτωση του Κάουλι είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας το Gazzetta.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα