Σύμμαχος του Παναθηναϊκού ο Κάουλι

Σύμμαχος του Παναθηναϊκού ο Κάουλι

Νίκος Αθανασίου
Σύμμαχος του Παναθηναϊκού ο Κάουλι

bet365

Διαβάστε στο Gazzetta όσα αναφέρουν στη Βουλγαρία για την προσπάθεια απόκτησης του Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου, Κάουλι από τον Παναθηναϊκό.

Μετά τις ανανεώσεις των Ρούμπεν Πέρεθ και Μπαρτ Σένκεφελντ που κρατούν την ομάδα στο δρόμο της συνέχειας και της προόδου, ο Παναθηναϊκός θέλει να... σκοράρει όσο το δυνατόν πιο άμεσα και στις μεταγραφές και όπως σας έχει αποκαλύψει το Gazzetta μία από τις περιπτώσεις που παίζουν δυνατά είναι αυτή του 27χρονου Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου της Λουντογκόρετς, Κάουλι.

Τις προηγούμενες ημέρες δημοσίευμα βουλγαρικής ιστοσελίδας έκανε λόγο για πρόταση του Τριφυλλιού κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που από το ''πράσινο στρατόπεδο'', όπως το συνηθίζουν δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό μεταγραφικό σενάριο.

Από κει και πέρα, η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και στη γειτονική χώρα αναφέρουν τα εξής για την υπόθεση:

  • Ο Παναθηναϊκός στη προσπάθεια απόκτησης του Κάουλι, έχει ως σύμμαχο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα, έχει ''ψηθεί'' από την προοπτική που του έχει παρουσιαστεί και έχει ζητήσει από την Λουντογκόρετς να μην βάλει ανυπέρβλητα εμπόδια στη μεταγραφή.
  • Το βουλγαρικό κλαμπ αξιώνει ένα ποσό πάνω από τα 2 εκατομμύρια ευρώ, δεν θέλει να κρατήσει με το ζόρι τον παίκτη στο έμψυχο δυναμικό του αλλά για να ανάψει το... πράσινο φως, θέλει να ικανοποιηθεί οικονομικά, όπως είναι απόλυτα λογικό.

Το επόμενο δεκαήμερο θα είναι καθοριστικό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα