Παναθηναϊκός: Η «μάχη» για Κάουλι και η δύσκολη περίπτωση του Αντούνα (vids)

Παναθηναϊκός: Η «μάχη» για Κάουλι και η δύσκολη περίπτωση του Αντούνα (vids)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η «μάχη» για Κάουλι και η δύσκολη περίπτωση του Αντούνα (vids)

bet365

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει εγκαταλείψει τη προσπάθεια για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου ενώ για την ενίσχυση στα εξτρέμ έχει ξεχωρίσει τον... αλμυρό Μεξικανό διεθνή, Ουριέλ Αντούνα.

Μετά την μεταγραφή του Τιμοτέους Πούχατς ο Παναθηναϊκός θέλει το συντομότερο δυνατό να ενισχυθεί με έναν δημιουργικό κεντρικό μέσο και έναν εξτρέμ και ενώ έχει ήδη αργήσει να το κάνει, με δεδομένο τα σημαντικά κενά που έχει σε αυτές τις δύο θέσεις και τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.

Για την θέση του οκταριού, το Τριφύλλι δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Κάουλι από την Λουντογκόρετς και προσπαθεί να βρει την χρυσή τομή με τους Βούλγαρος, ώστε να ντύσει στα πράσινα τον 27χρονο άσο.

Από κει και πέρα και όσον αφορά τα άκρα της επίθεσης, ο Ουριέλ Αντούνα της Κρουζ Αζούλ είναι μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό αλλά είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση. Ο διεθνής Μεξικανός(40 συμμετοχές, 10 γκολ) άσος είναι βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα του, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και πρόσφατα αγωνίστηκε στο Μουντιάλ του Κατάρ. Δεδομένα που καθιστούν την απόκτησή του... αλμυρή και ιδιαίτερα πολύπλοκη.

Ο Αντούνα το 2017 αποκτήθηκε από την Σίτι, έπαιξε ως δανεικός στη Χρόνινγεν και τους LA Galaxy με πολύ καλούς αριθμούς και τον Ιανουάριο του 2020 η Σίβας τον αγόρασε αντί 9.9 εκατομμυρίων ευρώ. Εκεί σε 64 παιχνίδια είχε 6 γκολ και 9 ασίστ πριν πάρει μεταγραφή για την Κρουζ Αζούλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα