Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (31/12) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (31/12) στο Gazzetta
Η σαρωτική επικράτηση του Ολυμπιακού με 95-71 κόντρα στο Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, η θέση του αριστερού μπακ για την ΑΕΚ και τους Πειραιώτες, η αποθέωση του Μελισσανίδη σε Αλμέιδα και παίκτες, όλα στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού Τύπου.

Πρωτοσέλιδα Αθλητικών Εφημερίδων: Η τεραστίων διαστάσεων επικράτηση του Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και το αριστερό μπακ για τους ερυθρολεύκους και την ΑΕΚ

Sport Day: Ο Ολυμπιακός διέσυρε τον Παναθηναϊκό με 95-71 «ταπεινώνοντάς» τον μέσα στο ΟΑΚΑ και δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό στην Ελλάδα. Εγγυητής του σήμερα και του αύριο ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Πρόταση για μπακ με τον Λάτο να είναι πρώτος στην λίστα, τον Σουαζό εναλλακτικό πλάνο και την λύση Τόφολο να υπάρχει κι αυτή στο προσκήνιο.

Live Sport: «Το παρτί του αιώνα!». Ο Ολυμπιακός κονιορτοποίησε τον Παναθηναϊκός επικρατώντας με 95-71 μέσα στο ΟΑΚΑ. Τελικές επαφές του Ολυμπιακού με τον Λάτο. «Αιώνια πιστός, αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός» φώναζε ο κόσμος στο ΟΑΚΑ. Ο Μελισσανίδης αποθέωσε τον Αλμέιδα και τους παίκτες στο μπάρμπεκιου στα Σπάτα. Κλείνει κι έρχεται ο Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Φως των Σπορ: «Και του χρόνου!». Ο μεγάλος Ολυμπιακός πάτησε με ολοκληρωτικό μπάσκετ τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 95-71. Εξελίξεις με Λάτο.

Κόκκινος Πρωταθλητής: «Αχ εσύ τους άναψες φωτιά Μουσταφά (Φαλ)». Παραλήρημα και δέος γι' αυτό το μεγαλείο του Ολυμπιακό που διέλυσε τον Παναθηναϊκό με 95-71 στο ΟΑΚΑ και άφησε άφωνη όλη την Ευρώπη.

Αθλητικά πρωτοσέλιδα: Πολύ κοντά στον Καμαρά ο Άρης, το πρότζεκτ «Ντέλιας»

Αθλητική Ώρα των Σπορ: Βλέπει ζεστά την ενίσχυση με αριστερό μπακ η «Ένωση». «Στην ΑΕΚ ο Γκατσίνοβιτς βρήκε τον εαυτό του» είπε ο πατέρας του στην συνέντευξη στην εφημερίδα. «Θα τα δώσουμε όλα για τον τίτλο» είπε η Μαριαλένα Αρτακιανού στην «Ώρα».

Metrosport: Προβάρει τα κίτρινα ο Καμαρά. Ένας φορ που έλειπε. Ο Αντρέ Γκρέι είναι ο πιο αποτελεσματικός φορ μετά τον Ντεμπά Νιρέν την τελευταία 20ετία. Μία κατηγορία μόνος του διαχρονικά ο Ντίνος Κουής. Το πρότζεκτ «Ντέλιας» στον ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.