Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Ραφίνια, Οζίλ, Πέδρο, Γκοράνοφ

Newsroom
 Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Ραφίνια, Οζίλ, Πέδρο, Γκοράνοφ

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται ήδη στη Βαρκελώνη με σκοπό να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα, ενώ ο Γερμανός μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει στην Μπασακσεχίρ. Ο Πορτογάλους φορ είναι ο «εκλεκτός» του Παναιτωλικού για την επίθεση, ενώ η Λαμία ανακοίνωσε τον Βούλγαρο αριστερό μπακ.

Μεταγραφών συνέχεια σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης, με τα πιο αξιοσημείωτα νέα ωστόσο να καταφτάνουν από την Ιβηρική. Από την Ισπανία συγκεκριμένα όπου η Μπαρτσελόνα έβαλε οριστικό τέλος στο... πολύκροτο σίριαλ του Ραφίνια, γνωστοποιώντας τη συμφωνία της με τη Λιντς για την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού. Ο Βραζιλιάνος μάλιστα ταξίδεψε σήμερα (13/7) στη Βαρκελώνη προκειμένου να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά τεστ εν αναμονή της ανακοίνωσής του από τους Μπλαουγκράνα.

Στην Premier League η Τσέλσι κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, αφού επισημοποίησε την πολυαναμενόμενη μεταγραφή του Ραχίμ Στέρλινγκ τον οποίο απέκτησε από τη Μάντσεστερ Σίτι έναντι του ποσού των 56 εκατομμυρίων ευρώ! Παράλληλα, στο Λονδίνο «έκλεισαν» οριστικά και την υπόθεση του Καλιντού Κουλιμπαλί καταβάλλοντας περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ στη Νάπολι, με τον Σενεγαλέζο να παίρνει το αεροπλάνο για Λος Αντζελες προκειμένου να παρουσιαστεί και κατόπιν να ενσωματωθεί άμεσα στην αποστολή τους.

Στην Τουρκία ο Μεζούτ Οζίλ παρέμεινε κάτοικος Κωνσταντινούπολης υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την τουρκική Μπασακσεχίρ, ενώ η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έκλεισε ως δανεικό τον Τρινκάο από τη Μπαρτσελόνα με υποχρεωτική οψιόν αγοράς στα δέκα εκατομμύρια ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι.

Στα εγχώρια δρώμενα τώρα οι ομάδες «τρέχουν» πολλά «μέτωπα» αλλά ως επίσημα ή έστω κλεισμένα deals δεν παρατηρήθηκε ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση. Η Λαμία ήταν τρόπο τινά η «πρωταγωνίστρια» της ημέρας καθώς ολοκλήρωσε την απόκτηση του Λιθουανού χαφ Βικίντας Σλίβκα που ήταν στον Απόλλωνα Σμύρνης, ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της και υπέγραψε ο Βούλγαρος αριστερός μπακ Ιβάν Γκοράνοφ και παράλληλα ανανέωσε το συμβόλαιο του Φάνη Τζανδάρη.

Στο Αγρίνιο ο Ζοάο Πέδρο είναι ο «εκλεκτός» του Παναιτωλικού για τη γραμμή κρούσης και ο Πορτογάλος φορ θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια παίκτης των «κυανοκίτρινων», ενώ στον ΟΦΗ έγινε και τυπικά παίκτης της ομάδας ο διεθνής Σενεγαλέζος χαφ Ασανέ Ντιουσέ. Εξέλιξη υπήρξε και στο Περιστέρι όπου ο Ατρόμητος απέρριψε τη νέα πρόταση της Σίβασπορ για τον Χάρη Χαρίση λόγω του τρόπου που ήθελε η ομάδα της Τουρκίας να καταβάλει το ποσό για τη μεταγραφή και επί του παρόντος η υπόθεση «πάγωσε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα