Παναιτωλικός: Πήρε Ζοάο Πέδρο (vid)

Παναιτωλικός: Πήρε Ζοάο Πέδρο (vid)

bet365

Ο 26χρονος Πορτογάλος φορ συμφώνησε με τα «καναρίνια» και με έξι μήνες... καθυστέρηση έγινε τελικά παίκτης των «κυανοκίτρινων».

Ενας παλιός γνώριμος του Παναιτωλικού μπήκε πρόσφατα στη μεταγραφική του «εξίσωση» και πλέον λογίζεται για ποδοσφαιριστής του. Πρόκειται για τον Ζοάο Πέδρο που έγινε - και επίσημα - κάτοικος Αγρινίου με εξάμηνη καθυστέρηση, αφού η περίπτωσή του είχε απασχολήσει την ομάδα και τον περασμένο Γενάρη.

Τότε όμως αποφασίστηκε να μην αποκτηθεί φορ και ο 26χρονος στράικερ συνέχισε από την Πάσος Φερέιρα που έπαιζε στην τουρκική Μπούρσασπορ αλλά στη γειτονική χώρα έμεινε λίγο λόγω των οικονομικών προβλημάτων που είχε η ομάδα του και ενώ εκείνος τα πήγε πολύ καλά αφού σημείωσε πέντε γκολ και έδωσε μία ασίστ σε μόλις 13 εμφανίσεις του.

Μόλις τα «καναρίνια» έμαθαν πως δεν θα συνεχίσει στην Προύσα ξεκίνησαν εκ νέου επαφές, οι δύο πλευρές γνωρίζονται πολύ καλά και άμεσα επετεύχθη deal. Ετσι ο ύψους 1.85 Πορτογάλος επιθετικός που έχει γεννηθεί στις Αζόρες και είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές της χώρας του θα παίζει πια στα ελληνικά γήπεδα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Ζοάο Πέδρο (João Pedro Sousa Silva) υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό. Γεννήθηκε στις 13 Νοεμβρίου 1996 στην Πορτογαλία και έχει αγωνιστεί στη Ζιλ Βιθέντε, την Τροφένσε, τη Βιτόρια Γκιμαράες και την Πάσος Φερέιρα. Το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε στην Τουρκία με την Μπούρσασπορ. Αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού και είναι διεθνής με την U20 της Πορτογαλίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα