Τρίτο και φαρμακερό «όχι» είπε ο Ατρόμητος στη Σίβασπορ για Χαρίση

Τρίτο και φαρμακερό «όχι» είπε ο Ατρόμητος στη Σίβασπορ για Χαρίση

Μάκης Σταθάτος
Τρίτο και φαρμακερό «όχι» είπε ο Ατρόμητος στη Σίβασπορ για Χαρίση

bet365

Δεν προχωράει η πώληση του Χάρη Χαρίση από τον Ατρόμητο στην Σίβασπορ.

Ο Ατρόμητος απέρριψε την νέα (βελτιωμένη) πρόταση της Σίβασπορ για τον Χάρη Χαρίση, ο οποίος μένει κανονικά στο ρόστερ και συνεχίζει την προετοιμασία του στο Πήλιο με την υπόλοιπη ομάδα.

Η πρόταση της τουρκικής ομάδα ήταν αρκετά ικανοποιητική (500.000 ευρώ), αλλά ο τρόπος καταβολής των χρημάτων ήταν το «αγκάθι», με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η μεταγραφή. Οι Τούρκοι πρότειναν δόσεις, τη στιγμή που ο Ατρόμητος επιθυμούσε απευθείας την καταβολή του ποσού.

Έτσι ο 27χρονος μέσος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Περιστερίου, η οποία πάντως, δεν σκοπεύει να κλείσει τον δρόμο σε κανέναν ποδοσφαιριστή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ακολουθήσει την πολιτική ξεπουλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα