Λαμία: Υπέγραψε ο Γκοράνοφ

Newsroom
 Λαμία: Υπέγραψε ο Γκοράνοφ

bet365

Ο 30χρονος Βούλγαρος αριστερός μπακ είναι και επίσημα... κάτοικος Ελλάδος αφού ανακοινώθηκε από την ομάδα.

Παίκτης της Λαμίας έγινε και επίσημα ο Ιβάν Γκοράνοφ. Με τον Βούλγαρο αριστερό μπακ είχε ουσιαστικά επέλθει συμφωνία, ο παίκτης ήρθε στην Ελλάδα και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 30χρονο (10.07.1992) αριστερό μπακ, Ivan Goranov.

Ο διεθνής Βούλγαρος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Λέφσκι Σόφιας ως δανεικός από τη Βελγική Σαρλερουά έχοντας 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Λοκομοτίβ Πλόβντιφ, Λίτεξ Λόβετς και Μπερόε.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!

Μετά την υπογραφή του Συμβολαίου ο Ivan Goranov δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα της Λαμίας. Θα βάλουμε όλοι τα δυνατά μας να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της!”

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα