Τσέλσι: «Έκλεισε» τον Κουλιμπαλί με 40 εκατ. ευρώ

Νίκος Κικίδης
Τσέλσι: «Έκλεισε» τον Κουλιμπαλί με 40 εκατ. ευρώ

bet365

Παίκτης της Τσέλσι πρέπει να θεωρείται ο Καλιντού Κουλιμπαλί, μιας και οι Μπλε φέρεται να συμφώνησαν με τη Νάπολι για τη μεταγραφή του Σενεγαλέζου για το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ίδιος είχε επιβεβαιώσει πριν από μερικές ώρες πως η μεταγραφή του στην Τσέλσι βρίσκεται στην τελική ευθεία και φαίνεται πως η οριστικοποίηση του deal δεν άργησε να έρθει.

Σύμφωνα με τους καθόλα έγκυρους Φαμπρίτσιο Ρομάνο και Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Καλιντού Κουλιμπαλί θα αγωνίζεται στο Λονδίνο τη νέα σεζόν, μιας και οι Μπλε έφτασαν την Τετάρτη (13/7) σε οριστική συμφωνία με την πλευρά της Νάπολι για το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Από την πλευρά του ο Σενεγαλέζος στόπερ θα καρπώνεται περί τα 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για να προσφέρει τις υπηρεσίες τους στους Λονδρέζους, οι οποίοι πλέον ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για να ανακοινώσουν την απόκτησή του και να δώσουν συνέχεια στις μεταγραφές έπειτα από τη διαφαινόμενη του Ραχίμ Στέρλινγκ.

Πάντως η προσθήκη του Κουλιμπαλί δεν αναμένεται να είναι η μοναδική στα στόπερ, αφού στην Τσέλσι εξετάζουν επίσης και τις περιπτώσεις των Ακέ, Κιμπεμπέ και Ντε Λιχτ αν και ο τελευταίος παρουσιάζεται όλο και πιο κοντά στη Μπάγερν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα