Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Ζερβίνιο, Πινέδα, Νάρεϊ, Ντιουσέ

Newsroom
Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Ζερβίνιο, Πινέδα, Νάρεϊ, Ντιουσέ

bet365

Ο μεσοεπιθετικός από την Ακτη Ελαφαντοστού αναμένεται αύριο στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αρη, ο πρόεδρος της Θέλτα έστειλε ουσιαστικά τον Μεξικανό στην ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ «έκλεισε» τον Γερμανό εξτρέμ και ο ΟΦΗ έφερε στο Ηράκλειο τον Σενεγαλέζο «κόφτη».

Αρκετά «ζωηρή» ήταν η αποψινή (12/7) μεταγραφική κίνηση στα μέρη μας, πάντα σε ότι αφορά τις «τελειωμένες» ή «κλεισμένες»/αρκετά «προχωρημένες» σχετικές υποθέσεις. Γιατί από επαφές κτλ ας μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε στα μέσα του Ιουλίου και είναι λογικό τα... τηλέφωνα να έχουν πάρει φωτιά. Βασικά... καίγονται. Ας τα δούμε λοιπόν.

Τις πρώτες πρωινές ώρες λοιπόν «έσκασε» το θέμα Ζερβίνιο στον Αρη και ο 35χρονος μεσοεπιθετικός με μεγάλη καριέρα στην Αγγλία και όχι μόνο αναμένεται αύριο στην Ελλάδα για να «τρέξει» τη συμφωνία του με τους «κίτρινους».

Στη Θεσσαλονίκη πιο συγκεκριμένα, όπου από το μεσημέρι ως κάτοικός της λογίζεται ο Μπράντον Τόμας καθώς ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός ήρθε στη χώρα μας για τον ΠΑΟΚ, ενώ κάτι ανάλογο θα πράξει άμεσα – εκ νέου για λογαριασμό της ομάδας – και ο 27χρονος Γερμανός μεσοεπιθετικός Καλίντ Νάρεϊ, σε ένα «μέτωπο» που κακά τα ψέμματα εξελίχθηκε σε «σήριαλ» αλλά με διαφαινόμενο happy end για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Την ίδια στιγμή αφίξεις είχαμε και στον ΟΦΗ όπου από το μεσημέρι βρίσκεται στο Ηράκλειο ο 25χρονος ανασταλτικός μέσος Ασανέ Ντιουσέ και πλέον μετρά αντίστροφα ο χρόνος ώστε ο μέσος από τη Σενεγάλη να γίνει και παίκτης των Κρητικών.

Οπως συνέβη δηλαδή στη Λαμία όπου υπέγραψαν και ανακοινώθηκαν ο μεσοεπιθετικός Σωτήρης Τσιλούλης και ο μέσος Πάρης Μπάμπης, ενώ στο Βόλο και τυπικά παρελθόν αποτελεί ο Φράνκο Φεράρι που θα συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ και όλα δείχνουν πως αντικαταστάτης του στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Αντόνιο Λούνα από την Ισπανία.

Από τη χώρα της Ιβηρικής προέρχεται και ο μπακ, δεξιός αυτή τη φορά, που θα συνεχίσει στον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος από μέρες είχε «κλείσει» τον Κάρλες Σόρια και πλέον τον ανακοίνωσε, λίγες ώρες πριν πράξει κάτι ανάλογο και με τον Ντάαν Ριένστρα, τον Ολλανδό που την τελευταία διετία έπαιζε στο Βόλο. Στην Τρίπολη τη φανέλα του Αστέρα θα συνεχίσει να φοράει ο Σεσκ Ρεγκίς, o οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Τελευταίο χρονικό ανάλογο θέμα που «βγήκε» ήταν του Ορμπελίν Πινέδα που βρίσκεται για μεγάλο χρονικό διάστημα στην «επικαιρότητα» της ΑΕΚ και πλέον όλα δείχνουν πως ο 26χρονος Μεξικανός χαφ θα φορέσει τη φανέλα της. Αλλωστε κάτι ανάλογο ανέφερε και ο πρόεδρος της Θέλτα που ανήκει, Κάρλος Μουρίνιο.

Ενδιάμεσα όλων των παραπάνω είχαμε και την τυπική διευθέτηση της μετακίνησης του Φεντερίκο Μακέντα στην Ανκαραγκιουτσού και του Λούκας Πολέτο στην Κρισιούμα, από Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό αντίστοιχα.

Στους Ελληνες του εξωτερικού τώρα ο Κώστας Λάμπρου που σε όλη του την καριέρα παραμένει μία από τις σταθερές αξίες πορτιέρε στην Ολλανδία θα επιστρέψει στη Βίλεμ, μετά από ακόμη μία «γεμάτη» σεζόν στη Τσβόλε που αγωνίζονταν πέρσι.

Στην La Liga η Μπαρτσελόνα κατέθεσε την επίσημη πρόταση της στη Λιντς και «έκλεισε» τον Ραφίνια. Οι Καταλανοί προσέφεραν 58 εκατομμύρια ευρώ στους Αγγλους, συν ακόμα δέκα με τη μορφή μπόνους και ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027. Η Βαλένθια ολοκλήρωσε την απόκτηση του Σάμουελ Καστιγιέχο. Ο Ισπανός εξτρέμ έμεινε ελεύθερος μετά από μια τετραετία στη Μίλαν και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τις «Νυχτερίδες». Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός είναι η πρώτη τους μεταγραφή μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τζέναρο Γκατούζο.

Στη Serie A η Λάτσιο ανακοίνωσε την απόκτηση του ελεύθερου Αλέσιο Ρομανιόλι, με συμβόλαιο μέχρι το 2027. Ο 27χρονος διεθνής Ιταλός στόπερ αποχώρησε από τη Μίλαν μετά από επτά χρόνια και περίπου ενάμιση μήνα αφού σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλήματος ως αρχηγός των «Ροσονέρι».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα