ΑΕΚ: Θέμα ωρών η οριστική συμφωνία με Θέλτα για Πινέδα!

ΑΕΚ: Θέμα ωρών η οριστική συμφωνία με Θέλτα για Πινέδα!

ΑΕΚ: Θέμα ωρών η οριστική συμφωνία με Θέλτα για Πινέδα!

bet365

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΑΕΚ ρυθμίζει τις τελικές λεπτομέρειες με τη Θέλτα για τον δανεισμό του Ορμπελίν Πινέδα, κάτι που μπορεί να οριστικοποιηθεί ακόμα και τις επόμενες ώρες!

Ο πρόεδρος της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο από το Μεξικό όπου βρίσκεται η ομάδα του Βίγο για το τουρ της καλοκαιρινής της προετοιμασίας έριξε τη... βόμβα. Αποκάλυψε ότι ο Ορμπελίν Πινέδα θα πάει δανεικός στην ΑΕΚ χωρίς οψιόν αγοράς!

Το σίριαλ του καλοκαιριού είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί με θετική κατάληξη για την Ένωση καθώς εκτός από τα λεγόμενα του Μουρίνιο και από το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται ότι η υπόθεση του 26χρονου Μεξικανού χαφ είναι σε πολύ καλό δρόμο για την ΑΕΚ.

Τη δεδομένη στιγμή ΑΕΚ και Θέλτα βρίσκονται στις τελικές επαφές για να ρυθμιστούν κάποια ζητήματα στη συμφωνία που έχουν απομείνει και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι αυτά μπορεί να έχουν διευθετηθεί ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες.

Και από την πλευρά της ΑΕΚ πιστεύουν πως η υπόθεση θα έχει θετική κατάληξη και πως οι τυπικές λεπτομέρειες θα ολοκληρωθούν. Ακόμα και τις πρώτες ώρες της Τετάρτης είναι πολύ πιθανό το deal να έχει σφραγιστεί οριστικά ή σε κάθε περίπτωση μέσα στην ημέρα που ξεκινάει.

Συνεπώς αυτό που προκύπτει μέχρι στιγμής είναι ότι ο Πινέδα είναι πολύ κοντά στην ΑΕΚ, χωρίς ακόμα να υπάρχει οριστική συμφωνία. Το πιο πιθανό είναι πως το deal θα αφορά δανεισμό χωρίς οψιόν, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Θέλτα, ωστόσο είναι μια λεπτομέρεια σημαντική που μένει να οριστικοποιηθεί.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα