Λαμία: Ανακοίνωσε Τσιλούλη

Newsroom
Λαμία: Ανακοίνωσε Τσιλούλη

bet365

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στο «Αθανάσιος Διάκος» και υπέγραψε ξανά στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Κάτοικος Λαμίας έγινε ξανά ο Σωτήρης Τσιλούλης (ήταν εκεί και τη σεζόν 2015/16), καθώς η ομάδα ανακοίνωσε, όπως αναμένονταν να συμβεί, την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού που ήταν πέρσι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Μάλιστα άμεσα αναμένεται να παραμείνει συμπαίκτης του Βίκιντας Σλίβκα αφού και ο Λιθουανός χαφ θα κάνει, εκτός απρόοπτου, το δρομολόγιο Ριζούπολη-«Αθανάσιος Διάκος».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Σωτήρη Τσιλούλη στην ομάδα. Ο 27χρονος (14.02.1995) μεσοεπιθετικός, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, ήταν στο παρελθόν ξανά παίκτης της Λαμίας, στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 στη Football League. Στη Super League έχει συνολικά 101 συμμετοχές με 11 γκολ.

O Λαρισαίος ποδοσφαιριστής έχει ακόμη παίξει στο παρελθόν σε Πανιώνιο, Απόλλωνα Λάρισας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Εθνικό Σερρών και Δωτιέα Αγιάς.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!
...

Μετά την υπογραφή του Συμβολαίου ο Σωτήρης Τσιλούλης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αποτελώ ξανά μέλος της ομάδας της Λαμίας. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία, πετυχαίνοντας όλους τους στόχους της ομάδας.”

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα