Αστέρας Τρίπολης: Επίσημα Κρέσπι μέχρι το 2025

Αστέρας Τρίπολης: Επίσημα Κρέσπι μέχρι το 2025

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την παραμονή του Σεσκ Ρεγκίς στην ομάδα μέχρι το 2025.

Αστέρας Τρίπολης και Ρεγκίς είχαν ρίξει γέφυρες τις τελευταίες μέρες. Ο Ισπανός είδε ότι το καλύτερο γι' αυτόν είναι να μείνει στους κιτρινομπλέ και το μεσημέρι της Τρίτης οι Αρκάδες ανακοίνωσαν την παραμονή του στο Κολοκοτρώνης μέχρι το 2025.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Francesc Regis Crespi. Το νέο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την ομάδα μας θα έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2025.

Ευχόμαστε στον "Xesc" υγεία και επιτυχίες!

Η δήλωσή του:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την παραμονή μου στον ΑΣΤΕΡΑ. Νιώθω πολύ όμορφα σε αυτόν τον σύλλογο, αισθάνομαι ότι εξελίσσομαι και πως αποτελώ μέρος ενός γκρουπ με μεγάλες φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους. Εύχομαι να έχουμε μια ξεχωριστή χρονιά, με επτυχίες και με υγεία. Πλέον, είναι ώρα για πολλή δουλειά".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα