ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Τόμας

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Τόμας

Newsroom
ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Τόμας

bet365

Ο 27χρονος Ισπανός επιθετικός έφτασε στην Ελλάδα και άμεσα θα ανακοινωθεί ως το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου».

Κάτοικος Θεσσαλονίκης είναι από σήμερα (12/7) ο Μπράντον Τόμας, καθώς ο Ισπανός επιθετικός έφτασε στη χώρα μας για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ο 27χρονος που ήταν μέχρι πρότινος στη Μάλαγα έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 σεζόν με το club και έδειξε έτοιμος για τη νέα σελίδα που γύρισε στην καριέρα του. «Είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και που υπογράφω στον ΠΑΟΚ», σχολίασε αρχικά.

...

Μετά έδειξε πως γνωρίζει ήδη αρκετά για τον «Δικέφαλο του Βορρά». «Εχω ήδη μιλήσει με τον Σάστρε, γνωρίζω και τον Τόνι Γκονζάλες, από τότε που ήμουν μικρός στη Μαγιόρκα. Είναι κι εκείνος πολύ χαρούμενος από το πέρασμα το στην ομάδα και το ίδιο πιστεύω ότι θα γίνει και με μένα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα