Superleague, η τελική βαθμολογία των playouts: Αήττητος με... εξάρες ο super Ιωνικός, με τη Βέροια στο μπαράζ η Λαμία!

Newsroom
 Superleague, η τελική βαθμολογία των playouts: Αήττητος με... εξάρες ο super Ιωνικός, με τη Βέροια στο μπαράζ η Λαμία!

bet365

Χωρίς το παραμικρό ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε η 7η και τελευταία αγωνιστική των playouts, με τον Ιωνικό να παίρνει την πρώτη θέση στο έξτρα πρωτάθλημα πετυχαίνοντας 6 νίκες, την Λαμία να περιμένει την 2η ευκαιρία παραμονής κόντρα στη Βέροια και τον Απόλλωνα Σμύρνης να αποχαιρετά την κατηγορία.

Μετά το... χορταστικό ορεκτικό του Σαββάτου, όπου ο Βόλος σκόρπισε με 5-0 στο Πανθεσσαλικό τον ΟΦΗ κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο άλλη μια σεζόν όπου επιτεύχθηκε εύκολα ο τρόπος της παραμονής, τα playouts ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής με τα τρία παιχνίδια σε Νίκαια, Λαμία και Τρίπολη.

Αγώνες που περισσότερο χρησίμευσαν στους προπονητές για να δοκιμάσουν σχήματα και παίκτες, καθώς δεν υπήρχε η παραμικρή βαθμολογική σημασία καθώς από την περασμένη αγωνιστική είχε ξεκαθαρίσει και η θέση του μπαράζ (η Λαμία θα αντιμετωπίσει την Βέροια που έχασε την απευθείας άνοδο από τον Λεβαδειακό), αλλά και του υποβιβασμού (Απόλλων Σμύρνης).

Ο σούπερ Ιωνικός που με βάση τα αποτελέσματα είναι η καλύτερη ομάδα στο «μίνι πρωτάθλημα» (6 νίκες, 1 ισοπαλία), επικράτησε και του Παναιτωλικού με 3-1 και πήρε στο... νήμα την πρωτιά από τον ΟΦΗ όσο αφορά την βαθμολογία των playouts!

H ομάδα του Δημήτρη Σπανού προηγήθηκε με τον Ντάλσιο, ο Παναιτωλικός ισοφάρισε στην επανάληψη χάρη στο γκολ του Νίκου Καρέλη, αλλά με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ο Τουράμ και στην συνέχεια ο Μάντζης έδωσαν τη ευρεία νίκη με 3-1 στον Ιωνικό, που ήταν και η 6η στο μίνι πρωτάθλημα.

Στη Λαμία, ο Τζιανλούκα Φέστα αντιμετώπισε το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο (0-0) σαν μια δυνατή πρόβα τζενεράλε ενόψει των αγώνων μπαράζ με την Βέροια. Οι Φθιωτοί δεν αρχίζουν... διακοπές όπως θα κάνουν όλες οι άλλες ομάδες των playouts αλλά θα έχουν μια 2η ευκαιρία να σώσουν την χρονιά και την κατηγορία μέσω των δύο νοκ άουτ αγώνων με την «Βασίλισσα του Βορρά».

Τέλος με ισοπαλία ολοκληρώθηκε η χρονιά για τον Αστέρα Τρίπολης, στο τελευταίο παιχνίδι του Μίλαν Ράσταβατς στον πάγκο του, καθώς όπως έχει αποκαλύψει το Gazzetta θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βοϊβοντίνα, με τους Αρκάδες να είναι κοντά στον Ηρακλή Μεταξά. Οι... παλιοσειρές σκόραραν για τους γηπεδούχους (Χερόνιμο Μπαράλες και Ματίας Ιγκλέσιας) αλλά τα δικά τους γκολ δεν έφταναν για την νίκη, καθώς ο Ντάουντα σκόραρε τελευταίος στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»και έδωσε μια ισοπαλία γοήτρου στον υποβιβασμένο Απόλλωνα Σμύρνης (2-2), που είχε ισοφαρίσει και με τον Τσιλούλη.

Η τελευταία αγωνιστική (7η)

Βόλος – ΟΦΗ 5-0
Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης 2-2
Ιωνικός – Παναιτωλικός 3-1
Λαμία – Ατρόμητος 0-0

Η τελική βαθμολογία των playouts

7.Ιωνικός 45
8.ΟΦΗ 44
9.Αστέρας Τρίπολης 41
10.Βόλος 40
11.Παναιτωλικός 37
12.Ατρόμητος 33
13.Λαμία 26
14.Απόλλων Σμύρνης 22
* Ο Απόλλων Σμύρνης υποβιβάζεται στη Superleague2.
** H Λαμία θα παίξει διπλό μπαράζ παραμονής κόντρα στη Βέροια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα