Λεβαδειακός - Βέροια 1-0: Στη Superleague το «καμάρι της Βοιωτίας»! (vids)

bet365

Ο Λεβαδειακός γύρισε στα «μεγάλα σαλόνια»! Μετά από 3 χρόνια οι «πράσινοι» της Βοιωτίας επιστρέφουν στη Super League, καθώς νίκησαν και δεύτερη φορά τη Βέροια πάλι με 1-0 με γκολ του Μπαρμπόσα. Η ομάδα της Ημαθίας θα έχει μια 2η ευκαιρία ανόδου σε νέα μπαράζ με τη Λαμία. Επεισόδια στο φινάλε, δεκάλεπτη διακοπή και τραυματισμός Πεταυράκη που αποχώρησε με φορείο! Κινδυνεύουν με τιμωρία οι γηπεδούχοι.

Ματς που έγινε... ροντέο στη Λιβαδειά με επεισόδια, τραυματισμό του Πεταυράκη από οπαδό των Βοιωτών και γενικά άσχημες εικόνες. Εικόνες που βάζουν σε κίνδυνο τον Λεβαδειακό για τιμωρία μετά τα όσα συνέβησαν. Η Βέροια παρότι μετά τον τραυματισμό του Πεταυράκη ήθελε να αποχωρήσει έμεινε και τελείωσε το ματς.

Στο αγωνιστικό σκέλος οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα με ίδια προσέγγιση. Με έναν σχηματισμό 4-4-2 και ενώ η Βέροια ήταν πιο δύσκολη θέση καθώς ο Λεβαδειακός είχε νίκη με 1-0 στο πρώτο μπαράζ.

Η Βέροια τις φάσεις αλλά ο Λεβαδειακός κράτησε το μηδέν

Στο α' μέρος η Βέροια μπήκε δυνατά και είχε φάσεις για να προηγηθεί στο σκορ. Ο Λεβαδειακός όμως και χάρις στον γκολκίπερ Μάρκοβιτς έμεινε όρθιος.

Στο 10' υπήρξε μεγάλη φάση η Βέροια με τον Γιακουμάκη να βρίσκεται απέναντι από τον Μάρκοβιτς αλλά μπλόκαρε το σουτ του ο τερματοφύλακας των Βοιωτών. Στο 27' ο Μάρκοβιτς έβγαλε δύσκολα σουτ του Οικονόμου. Παρά το πρέσινγκ της Βέροιας οι Βοιωτοί κράτησαν το μηδέν.

Με 3-5-2 ο Λεβαδειακός, γκολ ο Μπαρμπόσα και μετά επεισόδια με τραυματισμό Πεταυράκη και προσωρινή διακοπή

Στο β' μέρος ο Λεβαδειακός άλλαξε τη διάταξή του για να αντιμετωπίσει πιο καλά την πίεση της Βέροιας. Στο 94' εν τέλει και ενώ η Βέροια προσπαθούσε να σκοράρει οι Βοιωτοί βρήκαν το γκολ από γύρισμα του Συμελίδη και τελείωμα του Μπαρμπόσα. Στη συνέχεια όμως μπήκαν οπαδοί του Λεβαδειακού στο γήπεδο, ένας εξ αυτών χτύπησε τον Πεταυράκη και η Βέροια έτσι τελείωσε το ματς με 10 παίκτες καθώς αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο. Υπήρξε μεγάλη ένταση, έγιναν επεισόδια αλλά τελικώς το ματς ξεκίνησε πάλι και τελείωσε για να πανηγυρίσει ο Λεβαδειακός την άνοδό του στη Super League. Η Βέροια βέβαια θα έχει και 2η ευκαιρία μέσω του μπαράζ με τη Λαμία.

MVP: Ο Μπαρμπόσα. Μόνο και μόνο για το γεγονός ότι βρήκε δίχτυα για την ομάδα του Λεβαδειακού κάνοντας το 1-0.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο Μάρκοβιτς και η αμυντική γραμμή του Λεβαδειακού. Ανταποκρίθηκαν πολύ καλά στην πίεση της Βέροιας.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η μεσοεπιθετική γραμμή της Βέροιας. Με μεγάλες χαμένες ευκαιρίες όπως το τετ α τετ του Γιακουμάκη.

Η ΓΚΑΦΑ: Είναι κυρίως η φάση του 1-0. Όλος ο λάθος τρόπος αντίδρασης άμυνας και γκολκίπερ στη Βέροια.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Αγκάγιεφ και οι βοηθοί του είχαν κυρίως θέματα στο πειθαρχικό σκέλος και σε φάουλ. Μεγάλο ή σοβαρό λάθος δεν υπήρξε.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Λεβαδειακός ήταν πιο ουσιαστικός, πιο συγκροτημένος αμυντικά αλλά και γενικά καλύτερος στα δύο ματς αυτά. Δικαίως πήρε 2 νίκες αγωνιστικά και ανεβαίνει στη Super League.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Μπαχανάκ, Βήχος (63′ Παναγιώτου), Νίλι (63′ Συμελίδης), Μεχία, Χάμοντ (79′ Λιάγκας), Πολέττο, Μουτίνιο (56′ Βρακάς) και Μυτίδης (56′ Μπαρμπόσα).

ΒΕΡΟΙΑ (Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας (25′ λ.τ Δημόπουλος), Μαραγκός, Οικονόμου (75′ Κάτσε), Μούργος, Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Φοφανά (68′ Πόζογλου) και Πασάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα