Αστέρας: «Χτυπάει» Μεταξά, ετοιμάζεται για Βοϊβοντίνα ο Ράσταβατς

Αστέρας: «Χτυπάει» Μεταξά, ετοιμάζεται για Βοϊβοντίνα ο Ράσταβατς

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, τη στιγμή που ο Μίλαν Ράσταβατς ετοιμάζεται για τη Βοϊβοντίνα, οι άνθρωποι του Αστέρα δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια και καταλήγουν στον Ηρακλή Μεταξά, κάνοντας την καλύτερη δυνατή επιλογή βάσει των δεδομένων.

Η παρουσία του Αστέρα στα play out είχε προβληματίσει την ομάδα, ενώ φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μίλαν Ράσταβατς είχει στα χέρια του πρόταση από τη Βοϊβοντίνα.

Οπότε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Σέρβος κόουτς θα επιστρέψει στην πατρίδα του, με το κεφάλαιο του Αστέρα να κλείνει μετά από σχεδόν τρία χρόνια και με την παρουσία του να θεωρείται επιτυχημένη. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν υπήρχε κάτι άλλο να προσφέρει κι ο ίδιος έχει ως φιλοδοξία να προπονήσει ομάδα του Europa League. Η Βοϊβοντίνα είναι μια ομάδα που ενόψει της νέας σεζόν έχει θέσει αυτόν τον στόχο και θεωρεί ότι με τον Ράσταβατς θα τον πετύχει.

Την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι του Αστέρα κινήθηκαν ταχύτατα και φαίνεται ότι η επόμενη μέρα θα τους βρει με μια σούπερ λύση στον πάγκο που ακούει στο όνομα Ηρακλής Μεταξάς. Ο εν λόγω κόουτς, έκανε ντεμπούτο στη Super League φέτος και εντυπωσίασε με τον ΠΑΣ τον οποίο έβαλε στα play offs (έχει απολογισμό 12 νίκες, 11 ισοπαλίες και 12 ήττες).

Λογικά, με τη λήξη του πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή, αναμένονται κι οι ανακοινώσεις...

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα