Λαμία - Ατρόμητος 0-0: Ανοστη «πρόβα» ενόψει των μπαράζ με τη Βέροια (vid)

Λαμία - Ατρόμητος 0-0: Ανοστη «πρόβα» ενόψει των μπαράζ με τη Βέροια (vid)

bet365

Λαμία και Ατρόμητος είχαν από μια μεγάλη στιγμή με τον Κουλούρη και τον Σιμόν (δοκάρια) και το τελικό 0-0 μάλλον δίκαιο μοιάζει στο τελευταίο ματς των γηπεδούχων πριν από τα κρίσιμα μπαράζ παραμονής εναντίον της Βέροιας.

Έτσι ξεκίνησαν

Ο Τζανλούκα Φέστα παρέταξε την ομάδα του με 3-5-2. Κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Γκαραβέλης. Η τριάδα στα μετόπισθεν απαρτιζόταν από Σιμόν, Αντέτζο και Λούκας. Τη δεξιά πλευρά κάλυψε ο Μπανγκουρά, ο Μαρτίνεθ την αριστερή, Τζανδάρης και Γκέντσογλου ήταν οι αμυντικοί μέσοι και λίγο πιο μπροστά τους ήταν ο Νούνιες. Ρόμανιτς και Αραμπούλι πήραν θέση στη γραμμή κρούσης.

Ο Κρις Κόλμαν επέλεξε το 4-3-3 για τον Ατρόμητο. Ο Μάριτς υπερασπίστηκε τα γκολπόστ. Η άμνυνα από δεξιά προς αριστερά, συγκροτούνταν από Βασιλαντωνόπουλο, Έρλινγκμαρκ, Μαυρομάτη και Καστεγιάνο. Σάλομον, Καρτάλης και Χαρίσης ξεκίνησαν στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Μουνίθ, Κουλούρης και Τζαβίδας αγωνίστηκαν στη γραμμή κρούσης.

Το δοκάρι του Κουλούρη

Ο Ευθύμης Κουλούρης έφτασε μια ανάσα από το 15ο εφετινό του γκολ, αλλά ο φοβερός τρόπος με τον οποίο έβαλε το πόδι στην πορεία της μπάλας από την εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο στράικερ του Ατρόμητου απείλησε τον Γκαραβέλη και στο 21', αλλά ο κίπερ της Λαμίας λειτούργησε σωστά και μπλόκαρε τη μπάλα. Στα πρώτα 25 λεπτά οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας (54%) και τέσσερις τελικές, ενώ οι γηπεδούχοι δύο. Η πρώτη φορά που έφτασε με αξιώσεις στην εστία του Ατρόμητου η Λαμία ήταν στο 29', όταν το σουτ του Λούκας με το αριστερό έδιωξε με το ένα χέρι ο Μάριτς, ενώ δύο λεπτά μετά το σουτ του Νούνιες μέσα από την περιοχή πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Λίγο προτού ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, το σουτ του Καρτάλη στο 39' πέρασε άουτ, ενώ στο 41' ο Γκαραβέλης δεν αιφνιδιάστηκε από την κεφαλιά του Γκέντσογλου, στην προσπάθειά του να απομακρύνει.

Το οριζόντιο του Σιμόν και οι ευκαιρίες στο φινάλε

Ο Κόλμαν χωρίς να αντιμετωπίζουν τραυματισμούς οι παίκτες του, αποφάσισε να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο με τρεις αλλαγές, χωρίς να αλλάξει η διάταξη. Στο 53' το φοβερό τακουνάκι του Κουλούρη πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι, ενώ η Λαμία στο επόμενο λεπτό σπατάλησε φοβερή ευκαιρία για το 1-0, όταν ο αφύλαχτος Μαρτίνεθ έκανε κεφαλιά που πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο δοκάρι του Κουλούρη με το εξαιρετικό πλασέ του Σιμόν, το οποίο χτύπησε στο οριζόντιο του Μάριτς. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ισορροπημένο ματς και οι δύο ομάδες έφτασαν κοντά σε γκολ. Στο 88' ο Νταβιώτης νικήθηκε από τον Γκαραβέλη, ενώ στο 90' τα σουτ των Μανουσάκη και Προβυδάκη βρήκαν σε ετοιμότητα τον Μάριτς.

MVP: Ο Ευθύμης Κουλούρης έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ομάδας του. Θα μπορούσε να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά, αλλά δεν τα κατάφερε και έμεινε στα 14 γκολ.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Τόσο ο Γκαραβέλης όσο και ο Μάριτς ήταν σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε να αντιδράσουν. Και οι δύο έκαναν σημαντικές αποκρούσεις.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα στο ματς ο διαιτητής Σπυρίδων Ζομπαλάς. Ήταν κοντά στις φάσεις και πήρε σωστές αποφάσεις.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Κόλμαν έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά, ενώ για τη Λαμία το παιχνίδι αποτέλεσε πρόβα ενόψει του μπαράζ με τη Βέροια. Αμφότερες οι ομάδες θα μπορούσαν να σκοράρουν, αλλά η παρουσία των δύο γκολκίπερ ήταν καθοριστική στη διαφύλαξη του μηδέν.

Οι ενδεκάδες

ΛΑΜΙΑ (Τζανλούκα Φέστα): Γκαραβέλης, Σιμόν, Αντέτζο, Λούκας, Μαρτίνεθ, Γκέντσογλου (62' Τιρόνε), Τζανδάρης, Ρόμανιτς (70' Μανουσάκης), Νούνιες, Μπανγκουρά (69' Προβυδάκης), Αραμπούλι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Μάριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Έρλιννγκμαρκ (46' Στρούγγης), Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Σάλομον (46' Νάτσος), Χαρίσης, Καρτάλης (63' Νταβιώτης), Μουνίθ (46' Ναμπί), Τζαβίδας (63' Μπεντινέλι), Κουλούρης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα